Magasinet M!

Afstemning: Resultatet af Danmark - Australien

Hvad tror du udfaldet bliver?

Klokken 14 lyder startfløjtet til den, indtil nu, vigtigste kamp i gruppespillet, i hvet fald for rød-hvide supportere (Go Danmark!).

Vi har selv vores egne forecasts af resultatet her på redaktionen (Vi er praktisk talt blevet forvandlet til betting-ludomaner under VM), men det er som om, at det kunne være cool, at få flere af jer gutters take på resultatet. 

Derfor har vi lavet en lille afstemning, baseret på 11 mest plausible udfald. Giv din stemme her: 

ANNONCE

Danmark går til 2. runde af Gruppe C spil med en sejr over Peru, der primært var båret af Kasper Schmeichels sublime indsats i Danmarks mål. Resultatet blev, som du selvfølgelig er klar over, Peru 0 - 1 Danmark. 

I de sidste fem kampe er holdet ikke blevet slået, og i alle kampene er der blevet scoret mindre end 3,5 mål. Vi tror på, at standarden vil blive opretholdt i denne kamp.

Australien tabte deres første kamp til gruppens, på papiret stærkeste hold; Frankrig, i en 2 -1'er. Alene det at Australien kommer med et pres over at have tabt den første kamp, gør dem til en modstander, der ikke skal undervurderes. De er stærke på fysikken, og har umiddelbart vist sig at være mere hårdføre, end vi først troede. Men deres historik i kvalifikationen til VM er ikke nær så fin som Danmarks, og hvis Danmark har hævet formen efter kampen mod Peru, burde sejren kunne hentes hjem. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt