Magasinet M!

Aftenens afsnit af Besat af Bad Boys: Er det normalt at have sex fem gange om dagen?

Se traileren til aftenens afsnit

I aftenens afsnit skal Mariyah have en helt særlig tusch. Det bliver naturligvis ikke uden en vis portion smerte, men heldigvis er Melanie med til at drukne smerterne med shots. Senere tager Mariyah på date med Vedat, der måske eller måske ikke er efterlyst for røveri? De mødes på café, men daten udvikler sig til noget anderledes, end Vedat havde regnet med, da Mariyah tager sig en ordentlig skriger.

Heidi skal finde sin bad boy med hjerne, så hun søger råd hos sin fætter, inden hun møder Tobias på date. Men Tobias’ fremtidsplaner kommer meget bag på Heidi.

Hos Christian og Pernille skal Pernille holde tøseaften, så Christian må pænt skride. Som aftenen skrider frem, og drinksene ryger ind, kommer sandhederne ud om bl.a. sexlivet – og der bliver ikke lagt fingre imellem!

Livet som en badboy-hustru kan være hårdt, når ens mand har en umættelig appetit på sex. Er det normalt at have sex 5 gange om dagen? Hvorfor får man elefanthud? Og skal man brændemærke sit underliv, for at vise sin badboy, at det kun er ham, der har adgang? 

Få svarene i klippet herunder:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE