Magasinet M!

Aftermath på hacking af utroskabssite: De 20 mest retarderede passwords

Hvis du vil lave hemmelige ting, bør du nok overveje dit kodeord lidt mere grundigt!



Aftermath på hacking af utroskabssite: De 20 mest retarderede passwords

Det er åbenbart blevet en trend at søge mod nye muligheder for utroskab og affærer i hverdagen, når parforholdet kører lidt skævt. I Danmark har vi bl. a. dating-siden Victoria Milan, hvor man i al hemmelighed kan finde andre personer, som søger at ødelægge livet for deres kærester og koner. 

På et lidt mere omfangsrigt site - det canadisk-baserede Ashley Madison - blev de for nyligt ramt af skæbnes karma, da sitet blev hacket af The Impact Team, som afslørede personlige detaljer om mere 36 millioner brugere. Ikke alle blev ramt eller afsløret, selvfølgelig, men mange fik alligevel lidt sved på panden og nogle forklaringsproblemer hos fruen. Fuck yeah!

Sjov info om brugerfordelingen på utroskabssitet: Ud af de godt 36 millioner profiler, er 86% af profilerne mandlige - og over 70.000 kvindelige chatrobotter skulle efter sigende være søsat af Ashley Madison. De 70.000 bots har holdt godt 11 millioner af de mandlige brugere beskæftiget.  

Under nye studier af kodeordene hos brugerne af Ashley Madison, er det utroligt, at sitet ikke er blevet hacket før. De 20 mest hyppige såvel som mest fucked-up kodeord er blevet lagt på nettet, og du kan se dem her: 

ANNONCE
Aftermath på hacking af utroskabssite: De 20 mest retarderede passwords

1: 123456
2: password
3: 12345
4: 12345678
5: qwerty
6: pussy
7: secret
8: dragon
9: welcome
10: ginger
11: sparky
12: helpme
13: blowjob
14: nicole
15: justin
16: camaro
17: johnson
18: yamaha
19: midnight
20: chris

Aftermath på hacking af utroskabssite: De 20 mest retarderede passwords

123456 - come on, hvad fanden sker der? er det 10-årige der sidder og hygger sig på voksensites?

Folk med kodeord såsom 'pussy', 'ginger' eller 'blowjob' er i det mindste åbne om, hvad de vil have ud af sitet - 'dragon' er jeg så lidt mere i tvivl om, men tænker noget i stil med en LOL-fan, der håber på lidt absurd cosplay.

'helpme' er fucking sjovt - beskriver meget godt krisesituationen, som personen åbenbart sidder i med sin respektive partner.

'Yamaha' - dafuq?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce