Magasinet M!

AGURKETID: Sådan bruger du grøntsager som sexlegetøj

Hvert år når vi et punkt i løbet af sommerferien, hvor der ganske simpelt ikke er mere at skrive om - agurketiden. I år har vi taget konsekvensen af det - så her er en artikel om, hvordan man bruger agurker som sexlegetøj.AGURKETID: Sådan bruger du grøntsager som sexlegetøj

Hvert år på denne tid træder vi ind i den famøse agurketid. Det er på dette tidspunkt, at du kan læse allerflest artikler med minimalt brugbart indhold. Her på redaktionen står det også skidt til med de sjove idéer og store nyheder - så nu er der agurke-tema. 

Denne artikel handler om, hvordan du kan bruge grøntsager som sexlegetøj - og her har agurkerne et par nævneværdige fordele. 

Sådan gør du

  • Find de grøntsager som du/I ønsker at benytte jer af. Her må det nævnes, at mens gulerødder har en tendens til at være lidt for spidse i den ende uden busk - så er agurker skabt med en pragtfuld form. Der er også mulighed for at give sig i kast med en squash, hvis man føler sig lidt frisk. 
  • Rengør grøntsagerne godt og grundigt - OG giv dem et kondom på. Der er aldrig nogen, der har jublet over at have fået jordbakterier ind i sig. 
  • Prøv eventuelt at nedkøle grøntsagerne i køleskabet inden brug. De kolde grøntsager skulle give en spændende form for stimulans. 
  • Når det bliver majs-tid, så kan en hel majskolbe gøre det fremragende for en nubret-dildo. Men husk nu lige igen at give den et kondom på så der ikke falder majskorn af mens det er allersjovest. 

En tysk mand stod desuden på et tidspunkt til fem års fængsel efter at have fået dræbt sin elsker under et agurke-eventyr i soveværelset - så ikke noget med at kvæle hinanden med den grønne Gud. 

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt