M!

Alfahan-guiden: 6 effektive måder at hilse på din 'fjende'

Mangler du et par tips til dit håndtryk?

Du kender sikkert øjeblikket, hvor du skal møde en person, du ikke bryder dig om - hvad enten det f.eks. er fruens ekskæreste, tyrannen fra din folkeskoletid, den anden store dude i træningscenteret, som hilser hver morgen eller blot et møgirriterende familiemedlem.

Hvordan skal man lige gribe det an?

Skal man smile venligt og virke sympatisk? WRONG. Men hvordan viser man sig fra sin bedste alfahan-side uden at virke svag? Tjek disse 8 tips ud:

1) Gangsteren

Her taler vi old-school-overlegenhed a la gangster-tiden, hvor man giver et fast håndtryk efterfulgt af to kærlige klap på personens kind, som om vedkommende var et barn. Provokerende, modigt og nok den mest douchebag'ede på listen - men hey, så har du sørget for at etablere, hvem af jer der er alfaen.

2) Flirteren

Møder du the enemy, mens han følges med sin udkårne, så kan du med et skarpt håndtryk efterfulgt af et lille blink til hans kvinde sørge for, at du har overblikket over situationen. Du får lidt kvindelig opmærksomhed som den arrogante manfred, mens personen over for dig kan bruge aftenen på at undre sig over, hvorvidt du hilste, flirtede eller provokerede.

3) "Den voksne"

Normalt er en fist-bump helt cool blandt bros, men hvis du møder kontorets røvhul, og han smider en 'friends-only' knytnæve mod dig, så behøver du ikke at følge ham - og du behøver heller ikke at lade ham hænge, og bryde den klassiske high-five-regel. Du skal blot afvente næven, gribe den med begge dine hænder og ryste lidt på hovedet med et smil. På den måde har du etableret, at hans forsøg på at være en bad-ass egentlig blot er barnligt. Buuuuuurn!

Alfahan-guiden: 6 effektive måder at hilse på din 'fjende'

4) Knogleknuseren

Den klassiske magtdemonstration, hvor man tager det faste håndtryk til ydergrænsen. Grib kloen, klem meget hårdt og kig dem kortvarigt i øjnene med et stift udtryk. Så har du demonstreret din magtposition uden at i skal stå og måle tissemænd.

5) Overarmsgrebet

Under det faste håndtryk kan du med den anden hånd gribe let fast i hans modsatte overarm, hvorved du viser, at benytter dig af en 'intim' berøring, som du egentlig ikke har 'rettighed' til, mens du også sørger for at sende et lille overlegent smil om, at han nok bør smutte i træningscenteret lidt oftere.

Dette bør dog kun bruges overfor folk, så reelt set har små arme, da du kommer til at fremstå lettere umandig, hvis du står og rager på en overdimensioneret biceps.

6) Ignoreringen

Nådesstødet ligger i at give personen overfor dig et hurtigt håndtryk, et flygtigt blik og hurtigt bevæge sig videre til den næste eller videre i rummet. Du udviser douchebag-attitude, men udført på den rigtige måde understreger du, at du har nul tolerance eller interesse i personen. 

Alfahan-guiden: 6 effektive måder at hilse på din 'fjende'
Del