Magasinet M!

Almindelige mennesker afslører: Her er vores klammeste sex-oplevelser nogensinde

Er du klar til få ar på din sjæl? Jamen, så værsgo - se med her!Vi har alle en eller anden pinlig oplevelse fra soveværelset, vi har delt med gud og hver mand. Det kan være, du har fået overbalance under en doggy style og er faldet ned fra sengen, eller måske er du kommet til at prutte højlydt, mens du kom. Det er alt sammen meget godt. Og sjovt. Men det kommer altså ikke i nærheden af de historier, du nu skal til at læse.

En Reddit-bruger har spurgt folk om deres klammeste sexoplevelser, og det fik glædeligt folk til tasterne. Klar, parat, nej, vent lige? Du bliver aldrig klar til det her. Anyway, here goes:

Tumbleweed556"Jeg er var netop begyndt at arbejde uden for byen. Jeg havde fundet en trailerpark, der udlejede fine store autocampere billigt, jeg kunne bo i. Anden uge, jeg var der, mødte jeg en chick på Tinder. Vi spiste middag sammen og fik alt for meget at drikke. Egentlig ikke så slemt for en Tinder-date. Jeg tog hende med tilbage til min autocamper, og vi begyndte på, ja, I ved? Et par minutter efter lugtede det af lort, og det blev bare værre og værre. Jeg begyndte at tro, om jeg havde startet et eller andet. Så jeg gjorde det færdigt og gik ud på badeværelset. Lidt røvsved, og det var bare det. Ok, næste dag. Parret, som ejede autocamperen, kom over med et varmeapparat og monterede det, mens jeg var på arbejde. De ventede på, at jeg skulle komme tilbage, da ville sikre sig, at jeg var ok, fordi der var blod og lort overalt i sengen. Altså som i en klar silhuet af bremsesporpå madrassen. Som et røv-frimærke dyppet i blod og afføring. Det var det pinligste øjeblik i mit liv."

Har du selv en pinlig sexoplevelse, du gerne vil af med? Så send en mail til [email protected]. Du får selvfølgelig lov til at være 100 procent anonym.

ANNONCE
Almindelige mennesker afslører: Her er vores klammeste sex-oplevelser nogensinde

Italiancute"Jeg havde allerede mavepine, men jeg suttede alligevel hans pik. Jeg havde planlagt ikke at sluge, men idioten holdt mit hoved dernede og affyrede patronen direkte ind på min drøbel. For at toppe det smagte hans sæd af råddent affald. Jeg lavede samtidig en forfærdelig gag-refleks, som gjorde situationen endnu værre. Så rejste jeg mig og løb over til vasken og kastede op. Moralen? Lad være med at spise KFC-mad og efterfølgende sutte pik."

Randomfuckingguy
"Min seneste ekskæreste ville gerne inkorporere mad i soveværelset. Hun tog en ordentlig spiseskefuld af hendes økologiske mandel-peanut butter på min pik og begyndte at sutte den af på mig. Den grynede tekstur føltes som sandpapir, og det endte med at se ud, som om jeg havde afføring overalt på min pik - og hun spiste det. Jeg blev nødt til at stoppe sex-eskapaderne og vaske det af. Jeg blandede aldrig mad med sex igen."

Maker_Of-Tar
"Jeg vågnede op midt om natten efter sex, til at pigen gav hende selv finger, indtil hun kom, mens hun suttede på mine armhule-hår."

TheSouthernLady"Jeg lå mellem en fyrs ben og suttede hans pik. Jeg begyndte også at sutte hans boller, og da jeg tog dem i munden, blev min hage presset op mod hans mellemkød og nok også hans røvhul. Det begyndte at lugte af den klammeste, beskidte lorte-røvlugt, som du overhovedet kan forestille dig. Jeg ville ikke være ond og fortsatte bare ufortrødent. På turen hjem blev det ved med at lugte klamt. Da jeg kom helt hjem, så jeg mig selv i spejlet, og jeg havde bogstaveligt talt et lille lorte-mærke på min fucking hage. Han havde ikke sagt noget - blot stirret på mit lille lorte-ansigt og kysset mig farvel."

Vealophile
"Jeg fik min første kæreste til at sprøjte på en eller anden måde, da jeg gik ned på hende. Og fra hvad læger efterfølgende har fortalt mig, medførte det en betændelse dybt inde i hende, hvilket gjorde, at hun sprøjtede med betændt væske. Til de, der ikke ved det, har det samme farve, smag og tekstur som guacamole, og jeg kan stadig ikke spise guacamole her 15 år efter."

mousecop77
"Kvinden, der nu er min kone, fortalte mig ikke, at hun havde en gæret infektion. Vi begyndte at fjolle rundt, og jeg gav mig i krig med at give hende finger. Svineriet, der kom ud af det, var forfærdeligt og ødelagde min kærlighed til at gå ned på hende (det tog mig år at komme over) og min kærlighed til havregryn."

ashbashass
"Jeg prøvede at have sex, mens jeg var syg. Jeg endte med at kaste op ud over os begge, men jeg suttede hans pik. Da jeg så sad på hans skød med hovedet bøjet ind over toilettet, sked jeg på ham."

DNAon_herTNA
"Jeg prøvede 69'eren for første gang og suttede denne fyrs pik. Og jeg suttede bogstavligt talt en lille nyresten ud. Jeg fortalte det ham aldrig, og det har jeg heller aldrig i sinde at gøre."

Formaldehyd3
"Jeg troede, at jeg ville komme herind med min historie om, hvordan min oplevelse med analsex endte med afføring? Men det er jo en fucking Disney-historie sammenlignet med det lort, der foregår i tråden her. Jesus."

Har du selv en pinlig sexoplevelse, du gerne vil af med? Så send en mail til [email protected]. Du får selvfølgelig lov til at være 100 procent anonym.

Her kan du tjekke resten af historierne i Reddit-tråden.

ANNONCE
Almindelige mennesker afslører: Her er vores klammeste sex-oplevelser nogensinde
Del

Seneste nyt

Annonce