Magasinet M!

Alt fra frække sms'er til webcam-strip: Her er pigernes mening om elektronik-sex

Webcams, mms'er, frække sms'er og Snapchat - moderne teknologi har givet mange muligheder for elektronisk sex, men hvad synes pigerne om det? Womans læsere hjælper igen med svar.43 % AF PIGERNE HAR MMS'ET ELLER MAILET NØGENBILLEDER TIL EN FYR
"Det er frækt - og inderst inde kan jeg nok godt kan lide at vise min G-skål frem. Han skrev, at han ville være der om fem minutter. Nemmeste booty call, jeg har prøvet."
"Jeg har sendt nøgenbilleder til kærester. Det er en god måde at varme op på. At pirre og drille og sætte forventninger op til en fræk aften eller et hot eftermiddagsknald, når man har fri fra arbejde. De bliver aldrig trætte af det. Små frække billeder, det sætter fantasien i gang."
"NEJ! Det er en del af mit game at lade være. Ham her spurgte flere gange efter billeder og ville lave video-opkald. Men det kan alt for hurtigt blive for billigt og lande steder, som ikke har min interesse."
"Jeg tør ikke rigtig af frygt for, hvordan han reagerer. Men jeg tænker tit på at gøre det."
"Det var en fællesbeslutning, og vi delte begge billeder af hinanden over mms. Aftalen var, at billederne var private, men på den måde kunne vi få en masse ud af det, selvom vi var adskilt. Det var pivfrækt, og jeg kunne godt finde på at gøre det igen."
"Man hører så mange historier om forsmåede ekskærester, som lægger den slags på nettet eller sender det videre. Hvis mænd ikke var så skide følsomme, nemme at såre og ynkeligt hævngerrige, ville I nok modtage meget mere af den slags fra os tøser."

ANNONCE
Alt fra frække sms'er til webcam-strip: Her er pigernes mening om elektronik-sex

60 % AF PIGERNE HAR SCORET EN FYR MED FRÆKKE SMS'ER
"Skrev med en fyr, der var småsyg, men ikke ville indrømme det. Så jeg sendte et billede af mig selv i sygeplejerskekostume med teksten: "Hvis du er syg, skal jeg nok passe dig!" Lige pludselig var han meget syg..."
"Skrev lange, detaljerede beskeder om et blowjob. Fra starten ved kys på halsen til slut, når den sidste dråbe, jeg ikke fik slugt, løber ned ad hagen på mig, mens jeg smiler. Dét virker."
"Jeg skrev bare: "Vil du ikke hjælpe mig med at få et lyn i studenterhuen?""
"Det var ikke en specifik besked, men en lang række om nogle frække natkjoler, lidt lækker massageolie og mad på sengen."
"Jeg sendte ham frække billeder og spurgte, om han havde lyst til en god 'massage'."
"Skrev dette: "Har lige haft besøg af Lalandia i mine trusser. Kommer du fordi, så vi kan gentage succesen sammen?""
"Jeg sendte ham denne besked: "Mangler din mor ikke en sød svigerdatter?""

ANNONCE
Alt fra frække sms'er til webcam-strip: Her er pigernes mening om elektronik-sex

36 % AF PIGERNE HAR STRIPPET FOR EN FYR PÅ WEBCAM (ELLER KUNNE FINDE PÅ DET)
"Jeg gjorde det engang, men fyren optog det og lagde det på nettet, så det er jeg (selvfølgelig) holdt op med."
"Jeg var i udlandet og havde ikke fået sex i to måneder. Så kæresten og jeg kastede os ud i en Skype-session, hvor jeg tog tøjet af og rørte mig selv foran skærmen."
"Det kunne da være helt vildt frækt at prøve! Bare tanken tænder mig vildt meget."
"Puh, det er nogle år siden. Jeg var nok 16 år og nyforelsket. Men i dag ville jeg aldrig gøre det. Bare tænk på de gymnasiedrenge, som er under anklage nu for at vise en sexvideo til morgensamling. Tør simpelthen ikke mere... Desværre, for det er skidesjovt!"
"Hvis det er en fast fyr, og vi er langt fra hinanden, så er der da intet galt i et lille peepshow over Skype."
"Jeg datede engang en fyr, der boede ret langt væk, og for at han ikke skulle miste interessen, brugte jeg meget tid foran mit webcam, så han kunne se, hvad han 'gik glip af', men snart ville kunne straffe igen."
"Gjorde det nogle gange for min ekskæreste, hvor han så spillede den af."
"Jeg strippede for to fremmede drenge på webcam. Det stod på min liste over ting, som skulle gøres, inden jeg blev 18. Det var lidt grænseoverskridende og forkert - på den frække måde."

ANNONCE
Del

Seneste nyt