Magasinet M!

Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Mød den 22-årige indiske skønhed, der er freelance-model og drømmer om at åbne sin egen danseskole. Vi vil gerne have nogle lektioner!

Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Navn: Amanda Breuning

Alder: 22 år

Bopæl: Brønshøj

Arbejde: Freelance model

Højde: 168 cm

Fotograf: Mikkel Laumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professionel fotograf? ...Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Simone Klindt på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

ANNONCE
Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Hej Amanda. Du er blevet valgt som Månedens Crush i oktober på mmm.dk. Tillykke! Hvordan føles det?

Jeg har det helt fantastisk med det. Jeg blev rigtig glad, da jeg fik besked om, at M! ønskede mit ansigt som oktober måneds Crush.

Jeg følte mig rigtig heldig, for jeg har ikke en stor barm eller en stor rund bagdel, som jeg tit har set i de gamle M!-blade. Jeg er glad for, at M! har valgt at bruge netop mig, og det har været en fed oplevelse!

Fornøjelsen er helt på vores side, og vi er glade for, at det har været en fed oplevelse. Vi har jo glædet os til at se billederne, som Mikkel har taget af dig. Det er virkelig blevet nogle gode billeder! Hvordan var det at skyde en fotoserie af med Mikkel?

Fotossessionen med Mikkel var rigtig god og en stor professionel oplevelse. Han er en utrolig rar og bevidst fotograf, som ved, hvordan man tryller med billeder og gør pigerne smukke på dem. Jeg er meget imponeret.

ANNONCE
Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Kan du ikke fortælle lidt mere om det at være freelance-model?

Jeg arbejder som selvstændig freelance-model, og det har jeg gjort i fem år nu. Jeg har valgt at arbejde som model, fordi det giver mig et helt speciel kick. Udover det så bruger jeg det som en form for terapi til at kunne flyve væk fra tid og sted.

Mit arbejde som model giver mig meget. Jeg er et konkurrence-menneske, og jeg elsker at udfordre mig selv - og opnå succes. Det oplever jeg blandt andet gennem mit job. Jeg ved ikke, om jeg skal gå videre med det i fremtiden, men lige nu er det mit frirum - min hobby.

Du fortæller, at du er af indisk afstamning. Hvilken betydning har det for dig? Og hvordan er Indien i forhold til Danmark?

Jeg er født i Indien, men jeg har aldrig været tilbage i mit hjemland. Derfor kender jeg intet til min kultur, ud over det jeg har set i film og TV. Jeg er adopteret og kom til Danmark, da jeg var fire år.

Min store drøm er at vende tilbage.

ANNONCE
Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Nu har du jo en kæreste, som du bor sammen med. Hvad har han gjort for at score dig, og hvordan mødte i hinanden?

Ja, jeg har været så fantastisk heldig at være tjent med jordens bedste ven, som endte med at blive min kæreste, som jeg også bor sammen med. Jeg jagtede ham, dengang vi ikke var kærester, og jeg fik ham endelig i mit net efter 12 måneders kamp. 

Han var sig selv, og i hans selskab kan jeg være helt afslappet og tosset. Han giver mig plads til at drømme og nyde livet, han griber mig, når jeg falder og viser mig vejen, hvis ikke jeg kan se den. Jeg føler mig heldig, og jeg har kendt ham i snart 4 år. 

Jeg er den romantiske type, og det er ikke kun det ydre, der tæller hos mig. Udover det er jeg ikke pjattet med mange tattoos og store muskler; jeg er meget mere til rigtige mænd!

Hvordan skal den perfekte date så være ifølge dig?

Den perfekte date skal være spændende. Jeg ville gerne flyve eller sejle til et eksotisk sted, hvor man kan slappe af og nyde hinandens selskab - væk fra al larm og byliv. Måske en gang massage, og hvis han samtidig kan spille musik, synge og lave mad - så er jeg solgt.

ANNONCE
Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Udover at være freelance-model så læser du enkeltfag. Hvilke fag læser du op, og hvad vil du gerne bruge de her fag til?

Lige pt. holder jeg pause fra studierne, men efter jul er planen at læse enkelt fag på KVUC og få en HF.

Men det er lidt noget andet, som du går og drømmer om. Vi ved jo, at du drømmer om at åbne din egen danseskole. Hvor kommer den drøm fra? Har du selv danset som lille, eller er det den kreative del, du godt kan lide?

Jeg er tidligere balletbarn fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Jeg gik der i fire år og dansede jazzballet og ballet i mange år. Jeg har altid været meget kreativ og har bl.a. sunget og danset, så det har faktisk altid ligget i mig. 

Jeg vil gerne starte min egen danseskole op, så jeg kan videreformidle min passion for dansen. Måske om 8 år - who knows?

ANNONCE
Amanda er Månedens Crush: "Jeg elsker at prøve nye ting - også i soveværelset"

Det lyder super spændende - al mulig held og lykke med det, Amanda! I forhold til den kreative del: Betyder det også, at du er kreativ i soveværelset?

Ja, jeg er kreativ, og elsker at prøve nye ting og møde nye mennesker. Jeg er utrolig nysgerrig - også i soveværelset - så ja, det kan man vist godt sige, at jeg er.

Kreativitet og nysgerrighed i soveværelset, det kan vi også ret godt lide. Til sidst vil vi gerne have dig til at røbe noget om dig selv, som man ikke lige skulle tro?

Jeg er lidt af en nørd, der går op i Fantasy, og så er jeg ret klodset. En anden ting, som folk måske ikke lige forventer, er, at jeg engang har haft en pige-kæreste. 

Det var noget af en detalje at slutte af med. Vores fantasi takker mange gange. Held og lykke fremover, Amanda! 

Fotograf: Mikkel Laumann

Hjemmeside: Mikkel Laumann Blog

Facebook: MikkelLaumannPhotography

Instagram: _mlaumann

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være næste måneds crush, som inkluderer et photoshoot med en professional fotograf - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook eller en mail til Simone Klindt på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det skulle blive aktuelt.

Har du ikke set, hvem vi tidligere har kåret til Månedens Crush, så klik her

ANNONCE
Del

Seneste nyt