Magasinet M!

Amerikansk grovæder slår verdensrekord med 32 Big Macs på 38 minutter

Hvem er klar til at prøve kræfter med en ny verdensrekord?

USA er kendt for sine morsomme og ret ekstreme ædekonkurrencer verden over og nu er endnu en rekord blevet slået.

Den amerikanske grovæder Joey Chestnut tog i denne uge verdensrekorden fra de fleste Big Mac-fans, da han formåede at æde 32 styks McDonalds signatur-sandwiches på 38 minutter.

Det lyder egentligt ret klamt, synes du ikke?

- især hvis man tænker på, hvad det faktisk betyder.

Joey Chestnut er en kendt YouTuber og havde på det tidspunkt mere end 50,000 subscribers, da han filmede begivenheden. Og på blot 38 minutter og 15 sekunder, for at være præcis, indtog han ikke mindre end 18.016 kalorier, hvilket er svarende til 2250 sukkerknalder.

Whaat? De tal skriger jo langt væk og får en til at ryste i bukserne!

– især når den ugentlige kalorieindtagelse for den gennemsnitlige mand kun er på 17.500 kalorier.

Ser du den 13 minutters lange video, virker det til at være noget af en udfordring for den garvede ædedolk. Omkring fem minutter efter forsøget kan man se hvordan sveden pibler ned fra panden og han begynder så småt at se lidt bleg ud.

I beskrivelsen af YouTube-videoen skrev Chestnut: "Since being a kid, I've dreamt about eating as many Big Macs as I could”.

Den konkurrencedygtige amerikaner fortæller efterfølgende: "I'm still amazed at how good the Big Macs tasted. It's so much easier to eat a food that you're familiar with and your body just already knows”.

Selvom det er svært at finde officiel bekræftelse, antyder nogle rapporter, at den tidligere verdensrekord var 30 Big Macs.

Ikke nok med Joey lige har slået verdensrekorden i Big Mac burger-spisning. Har han også en rekord for at have spist 74 hotdogs på 10 minutter tilbage i 2018 og har vundet 12 ud af de sidste 13 udgaver af Natans hotdog spise-konkurrence, som er en slags Super Bowl hotdogspisning.

Kylling er tydeligvis også noget Joey elsker. Han har nemlig også rekorden for at have spist 413 Hooters kyllingevinger på 12 timer.

Dette er sandsynligvis ikke noget, man skal prøve derhjemme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt