Magasinet M!

Amerikansk mand har levet udelukkende af mac and cheese de sidste 17 år

Har du en speciel ret, som du kunne spise morgen, middag og aften de næste 17 år?

Hvis du kun måtte spise én ting til både morgen- middag- og aftensmad, hvad ville du så vælge? 

Godt nok har vi alle en livret, som vi er helt sikre på, at vi kunne leve af. Men om vi kunne spise det morgen, middag og aften de næste 17 år - det er vi alligevel lidt i tvivl om?

Men det er en helt anden sag for Austin Davis fra Florida, som har én bestemt ret, han har spist både morgen, middag og aften de sidste 17 år.

Jep, du læste rigtigt.  

Austin kan ikke bare lidt mac and cheese, han ELSKER mac and cheese.

Besættelsen af mac and cheese gør, at Austin også er en smule kræsen. Han spiser nemlig kun mac and cheese med den klassiske, amerikansk-inspirerede Velveeta-ost - og ingen andre mærker.

Bare Tanken om eksempelvis bacon-udgaven af mac and cheese giver ham decideret kvalme. 

Men, det lyder ikke som en super sund kost, og det ved Austin også godt.

Han indrømmer også, at han er "syg" af besættelsen, men han vil samtidig ikke spise noget andet af den simple årsag, at han ikke har lyst.

Når Austin så meget som tænker på andet mad, og specielt kød, så føler han nærmest, at han skal kaste op.

Well, det kan også være skræmmende med tanken om en salat eller en burger, hvis man har levet af mac and cheese de sidste 17 år?

Efter at have set utallige YouTube-videoer har Austin selv-diagnostiseret sig selv med ARFID - eller på dansk, selektiv spiseforstyrrelse af specielle madvarer.

Kendetegnet ved en sådan spiseforstyrrelse er meget selektive spisevaner og/eller forstyrrede spisemønstre.  Angstlidelsen, eller spiseforstyrrelsen, forårsager ernærings- og energimangel.

ANNONCE
Jeg har kun spist mac and cheese de sidste 17 år
Del

Seneste nyt

ANNONCE