Magasinet M!

Andrew Garfield er meget åben for at vende tilbage som Spider-Man

"Jeg ville 100% vende tilbage, hvis det var det rette projekt."

Der var kun fem år mellem Tobey Maguires sidste runde som Spider-Man i Spider-Man 3 (2007) og den nye Spider-Man, der blev præsenteret som Andrew Garfield i The Amazing Spider-Man (2012).

Folk var en smule skeptiske i starten - netop også fordi at rygterne gik på, at der reelt set 'kun' blev lavet en ny Spider-Man, fordi Sonys rettigheder over Marvels netsvingende superhelt krævede, at de holdt ilden kørende på filmfronten.

Men uanset hvad så gav Garfield den én på lampen og lavede en fantastisk, forfriskende og nyfortolkende version af Spider-Man.

Det blev også til The Amazing Spider-Man 2 og planerne var store omkring en The Amazing Spider-Man 3. 

Men den store treer blev aflyst i en kombination af, at toeren ikke trak gevaldigt mange mennesker ind i biografmørket samtidig med, at Marvel puslede med at kickstarte noget, der senere ville blive til det gigantiske MCU - hvor Tom Holland overtog teten som Spider-Man.

Derfor var det så fantastisk at se Andrew Garfield i trøjen igen i Spider-Man: No Way Home, hvor hans karakter fik en slags forløsning.

Og det har Garfield også selv udtalt i et interview med Esquire - det var meget "helende for ham" at trække i superheltedragten igen.

Selvfølgelig blev han også spurgt, om han var klar på at vende tilbage, hvis du en solofilm bankede på døren.

Og hertil svarede han - til fansenes store glæde:

"Helt sikkert, jeg ville 100 % vende tilbage, hvis det var det rigtige projekt - hvis dt tilføjer noget til kulturen og der er et fedt koncept, som man kan fordybe sig i. Jeg elsker karakteren og det bringer glæde. Hvis jeg er en del af at bringe glæde, så vil jeg med glæde vende tilbage."

Kom så Sony-Marvel - giv manden den trilogi!

ANNONCE
Del

Seneste nyt