Magasinet M!

Andrew Garfield og Florence Pugh var så opslugt af deres sexscene, at de overhørte instruktøren, da scenen var slut

Dedikation eller lummer stemning på settet?

De fleste skuespillere har gennem tiden afsløret i interviews, at sexscener på film og tv er meget mere akavede, end de giver udtryk for i den endelige produktion.

Selvom de fremstår nøgne, har de ofte nogle underlige klistermærker og 'patches' på intime områder, mens de skal forsøge at leve sig ind i dyb kærlighed.

Men af og til bliver det åbenbart også lidt sjovt.

I den kommende romantiske dramafilm We Live in Time har skuespillerne Andrew Garfield og Florence Pugh skabt overskrifter, inden filmen er landet i biffen – særligt under en sexscene, hvor de blev så fanget af øjeblikket, at de ikke hørte, da instruktøren råbte "cut". 

Filmen, som er instrueret af John Crowley og produceret af A24, fokuserer på kærlighedshistorien mellem Tobias (Garfield), en spirende kok, og Almut (Pugh), en nyskilt kvinde. Deres liv bliver ændret for evigt, da de møder hinanden, men de bliver snart udfordret af en hjerteskærende kræftdiagnose.

Under et interview i New York fortalte Garfield om oplevelsen på settet, hvor de to skuespillere blev så opslugt af scenen, at de fortsatte, selvom kameraet skulle have stoppet. "Det var en lukket optagelse, kun os og kameramanden, Stuart, som er en utrolig høflig og rar mand," forklarede Garfield. "Vi var virkelig i øjeblikket, og det føltes trygt. Vi lod bare scenen fortsætte uden at indse, at den allerede var slut."

Florence Pugh delte ved Toronto International Film Festival, hvordan de to skuespillere opbyggede en særlig forbindelse under produktionen, hvilket gjorde scenerne endnu mere autentiske. "Vi havde to ugers intensiv forberedelse, hvor vi virkelig fordybede os i karaktererne og deres relation," forklarede Pugh. Hun understregede, hvor vigtigt det var at have tid til at opbygge kemi på denne måde, især når filmen handlede om dybe og alvorlige emner som kærlighed og tab.

Deres intime samarbejde skabte et naturligt og autentisk bånd, som kan mærkes i filmen.

"Vores forbindelse er så stærk, fordi vi skabte noget, der var meget ægte," sagde Pugh. De blev så grebet af deres roller, at de glemte tid og sted – og selv instruktørens signaler.

Så lever man sig virkelig ind i rollen!

We Live in Time får premiere d. 24. oktober - se traileren herunder:

ANNONCE
?si=YyRlXMlobUp6uBWq
Del

Seneste nyt