Magasinet M!

Anmeldelse af de nye Sony 'H.ear on' headphones

Sony har netop lanceret en ny serie af farverige høretelefoner ved navn H.ear on. Mangler du høretelefoner, er H.ear on faktisk et godt bud. Læs her hvorfor

Anmeldelse af de nye Sony 'H.ear on' headphones

Fakta:

Pris: 1400 kr.
Vægt:
220 g
Driver enhed: 40 mm HD driver, 1.57", dome type
Frekvens: 5-60000 Hz
Lyd: Kompatibel til high resolution lyd
Sensitivitet(DB/MW): 103 dB/mW
Plug-in: L-formet 4-pole mini plug
Fås i: Grøn, sort, rød, lyserød og gul
Headset: Integreret headset, der er egnet til telefonsamtaler.
Lydabsorbering: Titaniumbelagte membraner, der virker støjambsorberende


Lyd

Sony har med deres H.ear on lavet et par ganske hæderlige høretelefoner, der samtidig har et enkelt stilrent design. Tag ikke fejl af de ellers lette høretelefoner. De evner at spille højt og klart, har en dyb kraftfuld bass og er samtidig kompatibel til high resulotion lyd. Til gengæld er diskanten ikke prangende, men bestemt godkendt.

Lydabsorbering
Høretelefonerne er udstyret med titaniumbelagte membraner, hvilket giver en absorberende effekt for udefrakommende støj og larmer samtidig ikke, så du kan fyre op for Slipknot uden at genere andre.

Design
Derudover har Sony's H.ear on installeret et integreret headset, der gør det muligt at bruge dem til gaming eller til bare at tale i din smartphone med. Hele herligheden er pakket ind i et virkeligt fedt design, der fås i fem farver, og som kan pakkes sammen, så det kan være i jakkelommen. 

Samlet vurdering
Høretelefonerne er velegnet til dig, der vil have et par simple all-around-høretelefoner, der har en nogenlunde lyd, et fedt design og samtidig kan bruges som headset. Et minus er, at det ikke virker trådløst.

Lyd: 4/6
Design:6/6
Lydabsorbering: 5/6
Samlet vurdering: 5/6

ANNONCE
Del

Seneste nyt