Magasinet M!

Anmeldelse af Entourage: Patter, poolparty, og danske modelben

Drengerøvsfilmen Entourage ruller. Men den fede, uforudsigelige fortælling må man spejde forgæves efter. Til gengæld giver den dig danske Nina Agdal, masser af sex og sprøjtende swimmingpools, når de fire venner Vince, Eric, Turtle og Drama fiser rundt og fester i Hollywood.

Hvis du drømmer om en uforudsigelig film med følsomme dialoger, fede effekter og en kongeklipning af Tarantinoske dimensioner, skal du ikke se Entourage - filmen, der følger op på HBO's populære drengerøvsserie af samme navn i 96 afsnit.

For den slags får du ikke. Men det er også alt sammen ligegyldigt, for Entourage giver dig præcis det, den har lovet fra serien; bare bryster, sex, stoffer, mageløse modelben og Hollywoods herlige solskin. Så får du i øvrigt også lov til at se lidt på den danske modeldarling Nina Agdal, som har en mindre rolle i begyndelsen af den en time og 45 minutter lange film.

 

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on Jun 4, 2015 at 2:26pm PDT

ANNONCE

Velkendt klike med nye sexpartnere
De fire ubrydelige venner Vince, Eric, Turtle og Drama er tilbage i gepardhurtige Hollywood, hvor de mingler med kendisser som Pharrell Williams, Mark Wahlberg og den barmfagre model Emily Ratajkowski. Og som sædvanligt lever gutterne af skuespilleren og hovedpersonen Vinces mange filmmillioner.

Ellers er alt ikke helt, som det plejer at være. Vince har droppet filmverdenen for en stund, er blevet skilt fra sin journalistkone og lægger ud med at snave Nina Agdal på en festbåd i Ibiza for at glemme det forliste forhold. Manageren og dengsen Eric er gået fra sin højgravide forlovede Sloan og knalder pludselig langbenede brunetter og blondiner, mens tykke Turtle har tabt sig og tjent millioner på Tequila. Så er der talentløse Drama, som dog fortsat kæmper for en filmkarriere som brormand.

ANNONCE


Vinces vilde forvandling

Men vennerne samles igen om Vinces, der på ny vil have gang i karriere. Og da Vinces borderlineramte, højtråbende og havnearbejderbandende stjerneagent Ari Gold som ny chef for et kæmpefilmselskab ringer til Vince for at tilbyde ham en rolle i en kommende blockbuster, ændrer tingene sig totalt. Vince vil ikke kun have en rolle foran kameraet, han vil også instruere den enorme millionfilm.

Men bestyrelsen og en texansk milliardær og investor bag filmen er ikke trygge ved Vinces nye rolle, og det lægger pres på Vince, vennerne og den agressive agent Ari, som filmen igennem forsøger at overbevise kritikerne om, at det nye projekt mok skal lykkes.

Det hele bliver dog ikke bedre af, at Vince som uerfaren instruktør samtidig mangler mange millioner til at færdiggøre filmen.

Gad viden, hvordan det spil ender...

ANNONCE
PR - Anmeldelse af Entourage: Patter, poolparty, og danske modelben PR

En propfyldt sexbuffet
Midt i vennernes usikre kamp for at redde filmprojektet har vi - selvfølgelig, fristes man til at sige - appelsinsaftige scener, hvor der festes på fuld smadder i våde swimmingpools, knaldes som kaniner på coke og tages alverdens vilde stoffer på toppen af Hollywoods højeste punkt.

Det er alt sammen godt, underholdende og mega liderligt. Problemet er bare, at det hele er en hajtand for meget (og utroværdigt). For selv om plottet både tilbyder patter, Vinces nye karrierevej og vennernes forandrede kropsformer og sygelige sexlyster, er der ganske enkelt for meget fyld i flasken til, at vi kan følge med. Læg dertil de mange referencer og indforståede provokationer fra serien, som for den uindvigede er helt uforståelige.

Alt for ofte popper kendte tilfældigt op i filmen med tarvelige replikker, uden vi egentlig ved, hvad vedkommende vil fortælle os, og hvorfor de er til stede. Og alt for ofte sidder man tilbage med følelsen af, at den vigtigste historie er de bare bryster, vennernes skænderier om sex og kvinder eller Ari Golds ubarmhjertige bandeord som 'pygmæpik' og 'pikslikker'.

Men okay. Entourage giver dig jo lige præcis det, den har lovet. En tynd fortælling smurt med et lag bare bryster, lange modelben, saftige sexscener og et umage venskab. Altså, alt godt fra Hollywood. Så derfor ender vi på karakteren:

4/6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce