Magasinet M!

Anmeldelse: I Am Number Four

Vi har set sci-fi-actionfilmen 'I Am Number Four'. Læs hvad du kan forvente lige her...

Twilight møder Star Wars møder X-men møder....


I Am Number Four låner flittigt. Meget flittigt. Det er tydeligt, at producenterne har ladet sig kraftigt inspirere af tidens überpopulære Twilight-trend. Men Twilight henvender sig jo som bekendt primært til hunkønnet, og folkene bag har derfor valgt at mande I AM Number Four op med dele-elementer fra både Star Wars og X-men-universet. Desværre for filmen ender den med at sætte sig mellem to stole, men lander ikke med det brag, man ellers kunne have frygtet.

ANNONCE
Disney - Anmeldelse: I Am Number Four Disney

Filmens babe er bestemt ikke dum at se på...

Filmen følger den unge John Smith (Alex Pettyfer) og hans værge og beskytter, Henri (Timothy Olyphant). De er på evig flugt fra en dødspatrulje, udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien. John er nummer fire af de ni overlevende. John og Henry slår sig ned i den lille flække Paradise, Ohio, og bereder sig på endnu et kort ophold inden de må flygte videre. Men denne gang går det anderledes. Først møder John Sarah (Dianna Agron), der er lige så ensom som han, og så ankommer ellers en gruppe sortklædte dræbere for at færdiggøre deres etniske udrensning.

ANNONCE
Disney - Anmeldelse: I Am Number Four Disney

Fed actionscene, der dog låner lidt for meget fra X-men

Der er nogle ret fede actionsekvenser i I Am Number Four, der dog som nævnt låner lidt for meget fra Star Wars og X-men-universet. Filmens babes er ret lækre og især Dianna Agron bedst kendt fra tv-serien Heroes, gør sit for at gøre filmen seværdig. Hun kan dog ikke redde filmen fra at være ret ligegyldig og hurtig glemt.

3 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce