Magasinet M!

Anmeldelse: Jackass 3D

Bæ, bræk og bindegalt. Jackass-drengene er tilbage - i 3D

Lad det være sagt med det samme: Flere af scenerne i den nyeste Jackass-film er så ubehagelige, at undertegnede måtte lukke øjnene bag 3D-briller og lade som om, han fulgte med. Dermed ikke sagt, at filmen er ringe. Tværtimod. Den leverer i den grad varen - og mere til.

 

mmm.dk - Anmeldelse: Jackass 3D mmm.dk

Det der kommer til at gøre herrenas. Selv på Johnny Knoxville.

Meget er sket - og så alligevel ikke - siden Johnny Knoxville og co. fik deres debut på MTV med deres Jackass-stunts. Drengene er blevet ældre, men ikke spor klogere. Og siden de unge MTV-dage er der kommet mange flere 'jackasses' til så som bl.a. Dirty Sanchez, som formår at udføre stunts, der er langt vildere og sygere end de originale Jackass-drenge. Men jackass har noget, de andre ikke har: charme. Johnny Knoxville, Steve -O og co. udfører det ene hjernedøde stunt efter det andet, men alle med stor charme tilsat masser af humor, der gør en halvanden time lang film med halvhjerner, der udsætter sig selv for alle mulige pinsler, underholdende.

 

Stangtennis med en bikube, 'andejagt', tandudtrækninger og toiletbesøg (i luften) har aldrig været sjovere. En film enhver drengerøv bør og skal se!

 

5 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt