Magasinet M!

Anmeldelse: Limitless

Tænk hvis du kunne udnytte din hjernes fulde kapacitet. Det kan den Bradley Cooper i Limitless...

Forfatteren Eddie Morra (Bradley Cooper), lider af en voldsom skriveblokade. Det er egentlig ikke så heldigt, når nu man lever af at skrive. Men en dag får han chancen for at prøve en ny kemisk pille, der udvider hans hjernekapacitet til 100 %. Pludselig kan Eddie huske alt, han nogensinde har læst, hørt eller set, kan lære et fremmed sprog på en dags tid, forstå og forbedre avancerede ligninger og jorde hvem som helst i hvilket som helst emne - så længe han tager pillem, NZT, hver dag.

ANNONCE
mmm.dk - Anmeldelse: Limitless mmm.dk

Filmlegenden Robert De Niro har en mindre rolle i Limitless

Man kunne kort fortalt beskrive Limitless som en Good Will Hunting på stoffer tilsat en kvart Goddfellas. Og det lyder jo som en god ting. Desværre forsøger Limitless at gabe over lidt for meget på lidt for kort tid. For både Good Will Hunting og Goodfellas er geniale film indenfor deres respektive genrer. Og det er derfor ret forvirrende, at Limitless lægger ud som førstnævnte film for at slutte af med voldsom omgang gangster-halløj.

ANNONCE
mmm.dk - Anmeldelse: Limitless mmm.dk

For helvede, jeg gider ikke ha' jeres åndssvage Vagttårnet-blad....

Når det er sagt, er Limitless faktisk ganske underholdende om end en smule forudsigelig. Det er en interessant tanke at kunne få adgang til hele sin hjernekapacitet. Men vi er nu ret sikre på, at man vil blive sindssyg, hvis det rent faktisk kunne lade sig gøre. Alligevel kan vi godt lide den måde Eddie Morra udnytter sin første pille til at score en dame på.

 

4 ud af 6 stjerner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce