Magasinet M!

Anne Sofie er Ugens Instababe: Jeg er lille og petite, men stadig en bandit

Hun er blot 19 år, men har allerede lært (det nok vigtigste) om os mænd.

Navn: Anne Sofie Hirse 

Alder: 19 år

Beskæftigelse: Gymnasieelev

Bopæl: Svendborg

Civilstatus: Single

Kendetegn: Petite, naturlig, lys i huden, markante kindben, fregner og et sødt smil

Instagram: _annesofieh

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@connery.dk

ANNONCE

Anne Sofie laver takeover hele dagen på vores Snapchat, megetmerem. 

Følelsen af søndag på en mandag

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg synes, det føles rigtig godt og jeg er positivt overrasket, men samtidig er det også lidt udfordrende, fordi jeg på normal vis ikke søger mod rampelyset. Endvidere havde jeg lyst til at eksperimentere med mine egne grænser og tog springet for at prøve noget nyt. 

Smilet er stort

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

ANNONCE

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg synes stjernetegn, horoskoper og astrologi er spændende. Det er ikke noget, som jeg tror fuldt og fast på, men jeg kan godt lide at læse om det og se om mit stjernetegn og om min egen opfattelse af, hvordan jeg som person, har en sammenhæng.

?

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg vil rigtig gerne til Milano - jeg elsker italiensk mad. Derudover, vil jeg rigtig gerne besøge Galleria Vittorio Emanuele!

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Jeg tror det må være den amerikanske serie 'Orange is the New Black', fordi jeg synes den er spændende, underholdende og alvorlig på en og samme tid, hvilket jeg synes er en god sammensætning.

Lidt kæk på en fredag ?

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Jeg synes, det er svært at definere, hvad 'den perfekte date' er for mig, idet der er mange forskellige faktorer, som spiller ind. Men, jeg fortrækker langt hellere en mere afslappet date, hvor man fx tager en tur på stranden og spiser noget mad og drikker noget god vin, idet jeg ikke ser et fint restaurantbesøg som en nødvendighed eller et 'must'.

?

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Jeg synes en mand er sexet, når han har en god portion selvværd, humor og selvironi. Derudover finder jeg en mand særligt attraktiv, når han har noget mellem ørene, går op i sig selv og at han kan og vil tale om sine følelser.

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Du skal ikke blande dig og komme med gode idéer, når de er i gang med at samle møbler, men derimod komme og rose dem, når de er færdige.

?

Et opslag delt af ANNE SOFIE HIRSE (@_annesofieh) den

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er stolt af min væremåde og adfærd overfor andre mennesker, fordi jeg selv føler jeg er en sød, ydmyg, sprudlende og imødekommende pige. Og selvom jeg måske kan lyde en smule selvglad, så er jeg faktisk også overordnet glad og tilfreds med min krop og udseende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt