Magasinet M!

Anni Fønsby

Hvorfor er Anni stadig i fængsel..

Anni Fønsby
Anni er blevet nappet, fordi hun måske har bestyret en bunke bordeller og tjent kassen på at mænd har horet løs og hugget afsted i frække ungpigebryster med en røv, som er lige til at falde i svime over, og som enhver gentlemand ville vende sig om på gaden og beundre! Men helt ærligt, hvorfor behandler staten hende som en morder og holder hende indespærret, har man ikke beviserne sikret nu, får man det så nogensinde?

Helt ærligt. Samfundet himler op om, at Anni er djævlen selv, og endelig har hr. og fru Danmark noget at brokke sig over. Imens har hr. danmark besøgt Anni et par gange om året, og konen ved det inderst inde - og nu sidder de så over aftenkaffen og håber på, at hun får en hård dom, så de har noget at snakke om ved morgenbordet.

Grundlæggende er kvindehandel afskyeligt. Der tror jeg de fleste af os kan blive enige, men på Annis bordeller siger rygtet, at der har været tale om danske piger, som mere eller mindre frivillligt har lagt sig på lagnerne - så hvorfor skal det så gøres ulovligt, at give dem ordnede forhold, rene lagner og en telefonpige, som kan hjælpe, hvis der kommer psykopater på besøg?

Ja Anni har måske tjent penge på sex, mænd har betalt og familien Danmark har noget at snakke om,,, Men det store spørgsmål drukner i diskussionen - nemlig :

Hvis prostitution er lovligt i Danmark, hvorfor er det så ulovligt at være bagmand for ordnede forhold? Og i forlængelse af dette, burde det være helt ulovligt at drive og gå til prostituerede?
ANNONCE
Del

Seneste nyt