Magasinet M!

Annika er Ugens Instababe: Bor I stadig i igloer?

Grønlandske Annika fortæller bl.a. om sin ikke-eksisterende humor og, hvad der gør en fyr sexet.

Navn: Annika Nuka Mathiassen

Beskæftigelse: Studerer International Virksomhedskommunikation med medier og engelsk 

Alder: 26 år

Civilstatus: I et forhold

Bopæl: Odense

Særlige kendetegn: Naturlig brunette, med lange stænger og energisk personlighed

Instagram: annikanuka

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Annika laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det er super fedt at være valgt som Ugens Instababe. Det tager jeg som et kompliment.
ANNONCE

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er helt pjattet med heste, og ejer selv en araber. Så det bruger jeg meget tid på. Der er mange, der bliver overrasket over, at jeg er en hestepige, og ikke er bange for at få beskidte hænder, da jeg altid har stiletter, kjole og makeup på til festlige lejligheder. Men, man kan vel have lov at overraske.

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Min kæreste og jeg har planlagt en tur til Venedig til sommer. Herudover går min personlige rejse ud på, at færdiggøre min bachelor, og stræbe efter at blive en bedre version af mig selv. 

Vis dette opslag på Instagram

Photo: @kathrineottander.dk

Et opslag delt af @ annikanuka den

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, er at blive inviteret på sushi! Det værste jeg ved, er ikke at få min vilje. Det kan gøre mig ret irriteret, da jeg er en "strong minded" person.

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af @ annikanuka den

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

På de første dates foretrækker jeg noget casual, hvor man mødes og få en øl eller et glas vin. Det løsner ligesom lidt op for stemningen. Første date med min kæreste fx, der inviterede jeg ham på en øl hjemme hos mig. Så længe en mand kan få en kvinde til at grine på daten, så går det nok.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg er halv grønlænder, og fyrene lægger ofte mærke til min mørke glød, men jeg har gennem tiden fået stillet mange sjove spørgsmål som: "Er der pingviner på Grønland?" og "Bor I stadig i igloer?"

Hvad gør en mand sexet?

En mand er sexet, hvis han er boglig og mørkhåret. Tilbageholdende mænd med tatoveringer, især et lækkert sleeve, er også sexet. En sexet mand hviler i sig selv, er nede på jorden, og ved hvad han vil.

Vis dette opslag på Instagram

At our hotel in #Barcelona ?

Et opslag delt af @ annikanuka den

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Hvis de er interesserede i dig, så finder du ud af det med tiden. Mænd jagter gerne det, de vil have. Hvis en mand ikke viser dig interesse, skal du droppe ham, og finde en der virkelig værdsætter dig.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er ret stolt af min rolle i Anna Sofie Hartmanns film "Limbo". Det var grænseoverskridende at være med, da jeg var ret ung og ikke havde prøvet sådan noget før. Men, jeg er glad for, at jeg gjorde det, da det var en stor oplevelse.

Vis dette opslag på Instagram

#summer #sexy #denimshorts

Et opslag delt af @ annikanuka den

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når han har det rigtige publikum. Det skal siges, at min humor er ikke-eksisterende. Men, selvironi er da en god start til, at få mig til at grine. 

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..."

... sagt nej til en god udfordring. 

Fortæl om din vådeste bytur

Da jeg var single, var mine venner og jeg taget på natklub. Jeg havde drukket en del, og var godt kørende. Jeg dansede ude på dansegulvet, da en vagt hiver mig til siden, og siger, at jeg skal gå hen til DJ´en. Istedet for at gå hen til de to lækre DJ's, stopper jeg op på vejen derhen, og danser på et podie, mens jeg vinker til mine venner. Til sidst hiver vagten mig ned. Jeg havde simpelthen fået alt for meget at drikke, til at kunne forstå at jeg blev "wing man'et" af vagten!

ANNONCE
Del

Seneste nyt