Magasinet M!

Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg

Se den her sammen med fire andre gadgets, der gør dit hjem meget smartere.

Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg
APPLE MIRROR

Hvis man ikke vidste bedre, kunne man sagtens tro, at dette var det nyeste produkt fra æblefabrikken. Et spejl til væggen, der fungerer præcis som en iPhone. Men det er det ikke. Der er i stedet tale om et koncept fra den industrielle designer Rafael Dymek, så du for eksempel kan stene Netflix eller styre dit intelligente hjem. Det kunne da være fedt, hvis Apple gjorde det til et officielt produkt, men så vil de sikkert også forlange kassen for at fodre dig med smartheden.

SE MERE HER

ANNONCE
Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg
TESLA SOLAR ROOF

Elon Musk, der står i spidsen for Tesla, drømmer ikke bare om at se en planet fyldt med elbiler. Han vil se en planet drevet af el. Derfor slår han nu kræfterne sammen fra Tesla og sit andet projekt SolarCity med to nye produkter i form af Powerwall 2 - et batteri til dit hus - og Solar Roof - solceller til dit tag, der ligner almindelig tagsten. Yessir, så kan du udnytte solens energi uden at glo på kæmpe solceller. Det ser meget spændende ud.

SE MERE HER

ANNONCE
Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg
NETATMO SMART TERMOSTAT

Hvis du er træt af at skrue på termostaten for at få den helt rigtige temperatur, er det måske på tide at lede efter en smartere løsning. Dem findes der heldigvis masser af, og den nye Netatmo Smart Termostat er en af de mest lirede. Du erstatter simpelthen bare din almindelige termostat på radiatoren med den her fætter, og så kører det. Den er nemlig udstyret med Bluetooth, så du kan styre temperaturen direkte fra din mobil på den medfølgende app, og det giver desuden mulighed for at sætte en konstant temperatur og få besked, hvis der for eksempel står et vindue åbent. Der er jo ingen grund til at spilde energi. Der er heller ingen grund til at glo på et stykke kedeligt hardware, og det sørger designeren Philippe Starck for - der er ham, der har designet termostaten.

SE MERE HER

ANNONCE
Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg
PHILIPS HUE MOTION SENSOR

Du kender sikkert de smarte pærer fra Philips, der blandt andet skifter farve via en app fra din mobiletelefon. Det er god lys-lir. Nu er de så klar med Philips Hue Motion Sensor, så du hverken behøver fjernbetjening, en kontakt eller din mobil for at få lys, for det eneste som kræves er din krop. Når du går ind i et rum, kommer der lys. Der er sådan noget, der er ret standard i udendørsbelysning, men nu rykker det altså indenfor, og det er for eksempel meget smart, hvis du vader ind ad døren med hænderne fulde eller trasker ud på toilettet midt om natten som en zombie, der lige skal lade vandet.

SE MERE HER

ANNONCE
Apple Mirror er en kæmpe iPhone til din væg
LATCH

En almindelig nøgle. En nøglebrik. Din mobiltelefon. Eller en kode. Det er alle muligheder, hvis du vil åbne og låse den her dørlås. Latch er nemlig smartere end en almindelig lås, så den automatisk registrerer din mobiltelefon. Og med muligheden for at bruge din gammeldaws nøgle, undgår du også at blive låst ude, hvis din mobiltelefon løber tør for strøm - det sker jo desværre alt for ofte.

SE MERE HER

Leveret af mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt