Magasinet M!

Apple overhalet af endnu et Android-brand

Clash of the titans!

Uanset om du er Team Apple eller Team Android, så kan en markedsanalyse nu fortælle, at Huawei fortsætter sit vækstridt i andet kvartal og overhaler Apple.

Med sin rekordhøje globale markedsandel på 15,8% er Huawei nu verdens andenstørste smartphoneproducent. En stor del af succesen skyldes Huaweis nye P-serie, som danskerne er vilde med.

Huawei har solgt 54,2 millioner smartphones i årets andet kvartal og overhaler dermed Apple. Huawei ligger nu nummer to på listen over verdens største smartphoneproducenter.

På trods af, at markedet for smartphones er nedadgående, har Huawei alligevel formået at erobre en rekordhøj andel af smartphonemarkedet på 15,8% - en stigning på hele 43,6% sammenlignet med samme periode sidste år. Det viser en ny rapport fra IDC.

Den nye placering på verdensplan er ikke det eneste, smartphoneproducenten kan glæde sig over. I år rundede Huawei en milepæl i antal solgte enheder på rekordtid. Allerede den 18. juli havde Huawei solgt 100.000.000 enheder på globalt plan i 2018.

Det er første gang, at Huawei har solgt så mange enheder på så kort tid. Til sammenligning opnåede Huawei det samme antal solgte enheder den 22. december i 2015, den 14. oktober i 2016 og den 12. september i 2017.

Del nyheden med en Apple-lover!


 


 

ANNONCE
Apple overhalet af endnu et Android-brand
Del

Seneste nyt

ANNONCE