Magasinet M!

Apples første Pro-model: iPhone 11 Pro

"Vores mest sofistikerede smartphone nogensinde"

Efter først at have præsenteret den nye iPhone 11, indtog Tim Cook endnu en gang scenen, for at præsentere tilskuere for Apples "Mest sofistikerede smartphone nogensinde". 

Det er første gang, at Apple klæber betegnelsen 'Pro' til en smartphone, og det forpligter. 

Der er rent faktisk to modeller i den nye iPhone 11 Pro-serie: iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, med skærmene som de største differentieringsfaktorer: 5.8" og 6.5" henholdsvist. 

ANNONCE
Apples første Pro-model: iPhone 11 Pro

Lad os få det vigtigste på bordet først - Apple har denne gang valgt, ikke at hæve deres priser nævneværdigt, i forhold til sidste års lanceringer. Således starter iPhone 11 Pro i 8.899 kroner og 9.799 kroner for modeller med 64GB lager. 

Apple fortæller, at kunder i USA, Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer og mere end 30 andre lande og områder kan forudbestille iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fra kl. 14 fredag den 13. september, og de vil være tilgængelige fra fredag den 20. september. Der er endnu ingen direkte melding om lanceringsdato i Danmark, men de danske forhandlere er så småt begyndt at åbne for forudbestilling af iPhone 11

ANNONCE
iPhone 11 Pro

Som den mest sofistikerede iPhone nogensinde, har Apple selvfølgelig gjort en dyd ud af både design og hardware. 

De nye Pro-modeller kommer med iPhones nye Super Retina XDR-skærme - kald det Apples navn for OLED - for det er teknologien bag. Displayet understøtter både HDR10 og Dolby Vision. 

Ligesom i lillebror iPhone 11, er Pro-versionen udstyret med den nye kraftfulde A13 Bionic-chip, der både giver en væsentligt forbedret ydeevne og performance i forhold til tidligere iPhones.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har op til 20 procent hurtigere CPU og GPU end A12. A13 Bionic er bygget til maskinlæring og har en hurtigere Neural Engine til billed- og videoanalyse i realtid og nye maskinlæringsacceleratorer, der gør det muligt for CPU'en at udføre mere end 1 billion handlinger pr. sekund.

- Og samtidig, takket være Machine Learning, gør de nye modeller mere effektive - med en væsentlig forbedring i batteritiden til følge - "All Day Battery" hedder det hos Apple - og svarer til godt 18 timers brug. 

ANNONCE
Apples første Pro-model: iPhone 11 Pro

Den store nyhed på iPhone Pro er det nye tripelkamera-system, der takket være ultravidvinkel, vidvinkel og telekamera, giver mulighed for mange vidt forskellige fotos fra samme udgangspunkt: Her er to gange optisk zoom den ene vej - og to gange optisk zoom den anden vej. 

Der er også en endnu bedre night-mode på spil, så iPhone-brugere igen kan komme ind i kampen, om at tage gode billeder - også i lav belysning.

Det nye TrueDepth-kamera introducerer et nyt 12 MP-kamera med et bredere synsfelt til at tage selfies, og Smart HDR af næste generation giver mere naturligt udseende billeder. Udtryksfulde selfievideoer får et helt nyt udseende med TrueDepth-kameraet, der nu optager 4K-video med op til 60 billeder pr. sekund og 120 billeder pr. sekund i slowmotion.

ANNONCE
Apples første Pro-model: iPhone 11 Pro

Helt uden at blinke, proklamerede Phil Schiller, at iPhone 11 Pro leverer den bedste videooplevelse i en smartphone nogensinde. 

Helt konkret betyder det, at triple-kamera systemet optager 4K Video i 60 FPS, med HDR og cinematisk video stabilistering. Fordi kameraet har et bredre synsvinkel, er det rigtig godt til at optage action-videoer, og iOS 13 byder på helt nye og forbedrede redigeringsværktøjer til video - der blandt andet muliggør at man kan rotere, beskære, og tilføje filtre til videoer direkte fra kameraappen. 

ANNONCE
Apples første Pro-model: iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro kommer også med forbedret Face ID (Op til 30% hurtigere), understøttelse af trådløs opladning, 18 Watt fast charge og Dolby Atmos surroundsound. 

Den kommer med en ramme i rustfrit stål, og farverne midnatsgrøn, space grey, sølv og guld - med lagerplads i enten 64 GB, 256 GB eller 512 GB. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce