Magasinet M!

Apples streamingtjeneste lander i Danmark 1. november - og den er billig

Det du skal vide om Apple TV+

Streamingtjenester har vi masser af: Netflix, HBO, Amazon Prime, Viaplay, Cmore, og så videre. 

Disney er også på vej med deres tonstunge gigant Disney+, der lander på udvalge markeder - ikke Danmark - den 12. november. 

Og nu er Apple klar med deres bud: Apple TV+. 

Det er ved at være noget tid siden, at de løftede sløret for de store planer, men her til aften kom der nye detaljer om tjenesten, i forbindelse med keynoten, der også afslørede de nye iPhones

Apple TV+ er en streamingtjeneste - i form af en app, og ud over at blive tilgængelig på Apple-produkter, vil den også kunne findes på appen Apple TV på udvalgte 2018, 2019 og nyere Samsung smart-TV’er, og på Amazon Fire TV-, LG-, Roku-, Sony- og VIZIO-platforme i fremtiden.

Apple TV+ har netop fået en pris på det danske marked: Et månedsabonnement kommer til at koste 39 kroner, og tjenesten er tilgængelig fra den 1. november. Som en ekstra bonus, kan folk der køber et nyt apple-produkt, få et års gratis abonnement med i hatten: Kunder, som køber en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch fra 10. september, får Apple TV+ gratis i et år. Fra 1. november kan kunder gøre brug af deres 1 års gratis tilbud i Apple TV-appen på den enhed, der har den nyeste software. Kunder har tre måneder efter aktivering af enheden til at gøre brug af tilbuddet, eller hvis enheden er købt og aktiveret før lanceringen af Apple TV+, har de tre måneder med start den 1. november.

Eksklusivt indhold

Apple fremviste den spritnye trailer for den postapokalyptiske serie 'See' med Jason Momoa i hovedrollen: 

ANNONCE
See - Trailer

Disse Apple TV+ Originals fra verdens mest hyldede kreative kunstnere får debut på appen Apple TV den 1. november:

See,” er et episk drama med Jason Momoa og Alfre Woodard, der foregår 600 år ude i fremtiden, efter en virus har reduceret menneskeracen kraftigt og gjort den overlevende befolkning blind. Alle menneskene har mistet synet og må tilpasse sig og finde nye måder at overleve på.

The Morning Show” er en nådesløs dramaserie med Reese Witherspoon og Jennifer Aniston, der også er de ledende producere, samt Steve Carell, og skildrer verdens morgennyheder og egoet, ambitionerne og den tåbelige søgen efter magt hos de personer, som hjælper Amerika med at vågne om morgenen.

Dickinson” er en mørk komedieserie om årene fra barn til voksen og skildrer de begrænsninger, som samfundet, ens køn og familie har, set gennem den unge rebelske digter Emily Dickinsons øjne.

For All Mankind” er en ny serie fra Ronald D. Moore, der skildrer, hvad der kan ske, hvis det globale rumkapløb aldrig slutter, og rumprogrammet forbliver centralt for amerikansk kulturs håb og drømme.

Helpsters” er en ny børneserie fra producenterne af “Sesame Street” med Cody og et team af livlige monstre, som elsker at være med til at løse problemer. Det begynder med en plan.

Nuser i rummet” er en ny originalserie fra Peanuts Worldwide og DHX Media, der tager seerne med på en rejse med Nuser, når han forfølger sin drøm om at blive astronaut. I fællesskab tager Nuser, Søren Brun og Radiserne kommandoen over den internationale rumstation og udforsker månen og længere væk.

Spøgelsesforfatteren” er en genopfindelse af den elskede originalserie og følger fire børn, som er blevet bragt sammen af et mystisk spøgelse i en nærliggende boghandel, og som må forene deres kræfter for at befri fiktive personer i litterære værker.

The Elephant Queen” er en anmelderrost dokumentarfilm og et biografisk kærlighedsbrev til en dyreart, der er ved at være uddø, og følger en majestætisk, gammel hunelefant og hendes flok på en episk livsrejse med tab og hjemkomst.

Oprah Winfrey samler verdens mest fængslende forfattere til en fælles snak i forbindelse med hendes projekt om et livligt, globalt bogklubforum og andre projekter, der skal knytte folk sammen verden over for at skabe positiv ændring på en meningsfuld måde.

Hver måned bliver der tilføjet flere Apple TV+ Originals til appen Apple TV, bl.a.:

Servant” er en ny psykologisk thriller fra M. Night Shyamalan, der følger et par fra Philadelphia, der er i sorg, efter en ubeskrivelig tragedie har slået revner i deres ægteskab og åbnet døren i deres hjem for en mystisk kraft.

Truth Be Told” er en gribende ny serie med Academy Award-vinderen Octavia Spencer og Emmy Award-vinderen Aaron Paul, der skildrer Amerikas besættelse af ægte krimi-podcasts og sætter fokus på presserende bekymringer om privatlivets fred, medier og race.

Little America” er inspireret at de sande historier i Epic Magazine og skildrer på levende vis sjove, romantiske, dybfølte, inspirerende og overraskende historier om immigranter i Amerika.

The Banker” er en featurefilm, der er inspireret af en sand historie, med Anthony Mackie og Samuel L. Jackson som to afroamerikanske iværksættere, som forsøger at klare de racemæssige begrænsninger i 1950’erne og i stilhed yder boliglån til det afroamerikanske samfund i Jim Crows Texas. Nia Long og Nicholas Hoult er også blandt de medvirkende.

Hala” er en featurefilm og officielt udvalgt af Sundance Film Festival 2019 og Toronto International Film Festival 2019, og følger en sidste års gymnasieelevs kamp for skabe en balance mellem det at være en teenager fra forstæderne og hendes traditionelle muslimske opdragelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE