Magasinet M!

Arnolds 6 bedste

Kongen af action har officielt annonceret sit comeback. I den anledning ser vi på Arnolds 6 bedste film.

Arnolds 6. bedste

Let off some steam Bennett.

Commando (1985)

Arnold spiller marinesoldaten John Matrix, der har trukket sig tilbage og nu lever et isoleret og idylisk liv i bjergene med sin datter Jenny. Det er indtil den dag lille Jenny bliver kidnappet og Arnold beslutter sig for at hente hende hjem igen - og naturligvis rydde alle forhindringer på sin vej. Den sidste scene med hovedskurken Bennet, overspillet på det kraftigste af Vernon Wells, er intet mindre end episk.

ANNONCE

Nyd denne skønne parodi på Commando, der på smukkeste vis fortæller filmens handling på 3 minutter. 

Arnolds 5. bedste

Do it doucemo. Do it - very slowly.

True Lies (1994)

Der opstår magi, når instruktør James Cameron og Arnold Schwarzenegger arbejder sammen. True lies er ingen undtagelse. Her spiller Arnold den hemmelige agent Harry Tasker, hvis kone bliver kidnappet af en flok gale terrorister, der også truer med at springe en atombombe i Guds eget land. Filmen er spækket med fed action, humor og kemien mellem Arnold og hans kone - spillet af en formidabel Jamie Lee Curtis - er ganke enkel helt fantastisk.

Arnolds 4. bedste

ANNONCE

Common Cohaagen, you got what you want. Give these people air!

Totall Recall (1990)

Douglas Quaid (Schwarzenegger) fører et stille liv med sin attraktive kone Lori (spillet af en gudesmuk og ung Sharon Stone). Men efter en fejlslagen hukommelsesoperation gennem firmaet Recall forandrer Quaids liv sig radikalt: Nogle lede typer vil nemlig nakke ham, og han erfarer, at han måske slet ikke er den, han tror han er.

Totall Recall er baseret på en bog af Piers Anthony og er værd at se på baggrund af alle de legendariske one-liners alene.

Arnolds 3. bedste

ANNONCE

You're one UGLY.. motherfucker!

Predator (1987)

Man kan sige sig selv, at Arnolds ligemand eller nemesis ikke kan være af kød og blod. Det bevidner 7 Mr. Univers-titler om. Derfor var det også på sin plads, at Arnolds fjende nummer 1 skulle komme fra en fremmed planet i form af den over 2 meter høje og krigeriske Predator.

Arnold fører en gruppe elitesoldater dybt ind i den sydamerikanske jungle for at befri en tilfangetagen enhed. Eller det tror han...

ANNONCE

Arnolds 2. bedste

I'll be BACK!

Terminator (1984)

Arnolds første samarbejde med James Cameron resulterede også i hans mest ikoniske rolle, som dræberrobotten fra fremtiden, der bliver sendt tilbage til nutiden for at slå Sarah Connor, moderen til modstandsbevægelsens leder John Connor, ihjel. Det var også i den første Terminator-film vi fik verdens måske mest kendte one-liner: "I'll be back". Filmen er i den grad stadig værd at se i dag på trods af, at den har næsten 30 år på bagen, hvilket er tydeligt, når man ser på effekterne. Men hvad gør det, når historien holder 100 %.

Arnolds bedste
 

ANNONCE

Hasta la vista, baby.

Terminator 2(1991)

Terminator 2 er ikke bare Arnold Schwarzeneggers bedste film, men en af de bedste film, der er lavet til dato - hvis du altså spørger os. Denne gang er Arnold sendt tilbage af rebel-lederen John Connor selv, men nu for at beskytte den unge John Connor fra den overlegne T-1000 (spillet af en creepy Robert Patrick), der kan antage form som alt det han rører ved. Forholdet mellem robotten og den unge knægt er dybt rørende, og det er svært at lade være med at fælde en tåre til sidst i filmen. Har du endnu ikke set filmen, sender vi dig et meget lidt kærligt smølfespark din vej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE