Magasinet M!

Astralis henter August "Agge" Rosenmeier til FIFA-teamet

"Jeg er sulten og har i et stykke tid følg mig klar til at spille igen" - fortæller Agge

Så er der transfernyt i e-sportens verden. 

Astralis har nemlig styrket deres hold med den tidligere FIFA-verdensmester August Rosenmeier. 

I en pressemeddelelse fra Astralis, fortæller man, at man har valgt at geare op på FIFA. 

"Agge er først og fremmest en klasse-spiller på højeste internationale niveau. Han kommer til at give os en masse i selve spillet, men han vil også bidrage væsentligt uden for, hvor vi både sportsligt og på andre områder vil få stor glæde af ham. Han bringer en masse erfaring og ved langt hen ad vejen, hvad det vil sige at arbejde som en professionel, hvilket er noget af det vigtigste vi arbejder med på tværs af alle hold," fortæller Kasper Hvidt, der forklarer:

"I Astralis ønsker vi at være foregangsmænd og at sætte retningen for måden, man dyrker og ser esport på globalt plan, samtidig med at vores hold skaber resultater. Målsætningen er altid at vinde, men vi vil gøre det på vores måde og vi vil altid have den langsigtede udvikling af spillerne, spillet og industrien for øje."

"Det er tydeligt på måden, vi har arbejdet med Counter-Strike holdet, og det kan ses i vores sammensætning af vores FIFA-hold, der på alle måder favner bredt i forhold til spillere, men som også er kendetegnet ved en struktureret og sund tilgang til performance. Her kommer Agge til at være en væsentlig del af set-uppet," forklarer Hvidt.

ANNONCE
August Rosenmeier - Astralis henter August "Agge" Rosenmeier til FIFA-teamet August Rosenmeier

Agge bliver holdkammerat med verdens bedste kvindelige spiller, brasilianske Stephanie ”Teca” Luana, den israelske landsholdsspiller Roee Feldmann og danske Fatih Üstün, som ligeledes har præsteret i nogle af de allerstørste turneringer i verden.

"Jeg ser frem til at komme i gang og til at bidrage med det jeg kan spillemæssigt, men også i forhold til alt det udenom, som også er en stor del af Astralis’ ambitioner og identitet," fortæller Agge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce