Magasinet M!

Aubrey Plaza går aldrig med undertøj under optagelser - nu forklarer hun hvorfor

Alternative skuespil-teknikker?

Der findes mange forskellige måder at tackle skuespillet på - nogle øver sig i dagevis op til en scene, andre springer ud i det på dagen, og en helt tredje bruger method acting, hvor man lever sig så meget ind i rollen, at man ER rollen.

Og så er der Aubrey Plaza.

Aubrey Plaza har længe været kendt for sin tørre humor, skarpe leveringer af jokes og evne til at efterlade sit publikum i tvivl om, hvorvidt hun er alvorlig eller blot spiller en karakter.

Men et af hendes mere opsigtsvækkende udsagn, som hun kom med under et interview, har fanget internettets opmærksomhed:

Hun indrømmer, at hun aldrig går med undertøj under filmoptagelser.

Under en samtale med Entertainment Weekly afslørede Plaza, i sin klassiske deadpan-stil, at hun simpelthen foretrækker at undlade undertøj, når hun filmer.

På dette tidspunkt i interviewet virker hun lidt utilpas i sin stol og udbryder: "Måske skulle jeg have haft undertøj på, men det gør jeg aldrig. Og så går det galt."

Det kræver vist lidt en forklaring - Plaza reflekterede over sin praksis og de mulige årsager bag den. Hun forklarede, at det for hende handler om en slags kropslig frihed under arbejdet som skuespiller.

Plaza uddyber sin teori om ikke at bære undertøj under optagelser med en humoristisk forklaring, der dog bærer præg af den fysiske krævende side af skuespillerlivet.

Hun sagde: "Jeg føler, at skuespil handler om, at man skal have sin krop i en mærkelig formbar tilstand. Man skal aldrig have brug for at tisse under en scene. Hvis du føler en lille trang til at skulle, så få det hele ud. Vær som et tomt kar."

Hun fortsatte med at forklare, at fraværet af undertøj kunne hjælpe kroppen med hurtigt at slippe af med væsker: "Hvis du ikke har undertøj på, kan det komme ud hurtigere. Så gå aldrig med undertøj."

Aubrey Plaza har gjort det til sit varemærke at være svært gennemskuelig i interviews. Om hun rent faktisk filmer uden undertøj, eller om det blot er endnu en genistreg i hendes leg med offentligheden, er ikke til at spå om.

Så nu ved du det, næste gang du ser Aubrey Plaza i en scene - måske du skal holde ekstra meget øje i Agatha All Along?

ANNONCE
Del

Seneste nyt