Magasinet M!

Av, av, av: Shoppesyg kvinde afslutter samleje på den mest smertefulde måde

Måske denne kinesiske kvinde lige skulle tage sine prioriteringer op til genovervejelse.

Hvis det her ikke er tæt på at være den mest ironiske historie, du nogensinde har læst, så må du meget gerne sende os din egen. Læs og forstå.

En af de største shoppingdage i Kina hvert år er den såkaldte Singles Day, hvor butikkerne har tonsvis af virkelig gode tilbud online allerede fra midnatstid. Og de tilbud vile en kinesisk kvinde absolut ikke gå glip af, så hun havde selvfølgelig sat en alarm, så hun kunne være klar ved tasterne, når tilbudene begyndte at køre.

Men - skulle det vise sig - hun havde sat alarmen til et meget uheldigt tidspunkt, der skulle komme til at koste hendes kæreste en smertefuld tur på skadestuen. De var nemlig godt i gang med lidt lagengymnastik, da alarmen pludselig gik, og det fik hende til at kaste sig af manden.

ANNONCE
Av, av, av: Shoppesyg kvinde afslutter samleje på den mest smertefulde måde

Manden brølede straks i smerte, da hun åbenbart ikke lige havde tid til at løfte sig af, før hun hoppede over til telefonen. Parret undersøgte dog straks den stakkels mands penis, men de kunne ikke få øje på synlige skader.

Det kunne de til gengæld dagen efter, da manden vågnede med en hævet og meget lille sjover (og nej, det var ikke bare en morgenstivert). De skyndte sig på skadestuen, hvor personalet kunne konstatere, at kvinden havde 'brækket' mandens penis i sin iver efter at hive et godt tilbud hjem på Singles Day.

Manden har det efter sigende godt igen, og der er ikke sket permanente skader på hans lem, men vi ville måske nok have sørget for, at kvinden ville have været rigtig single på næste års Singles Day, hvis hun havde prioriteret udsalg over igangværende samleje.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce