Magasinet M!

Av min nethinde: De værste situationer som folk er blevet overrasket i

Du kender nok til, at du lige banker ekstra hårdt på døren, hvis man har mistanke om, at man kan træde ind i en yderst akavet situation. Men nogle gange. Bare nogle gange. Så glemmer man at banke på døren, og vader lige ind i en situation, som man aldrig kan slette fra nethinden igen. Hør bare disse historier fra Reddit.

Min tidligere eks lå på sengen, med blusen trukket op, mens hendes søster og mor sad og beundrede hendes bryster.

Boyvsfood

 

Jeg fik fri et par timer tidligere fri fra min nattevagt, kom hjem og fandt min mandlige roommate i fuld drag kostume fra Disney-filmen "To på flugt" i gang med at hive i dilleren i i vildskab. Jeg stod bare i chok et øjeblik, og sagde så "hva' helvede". Han fik et kæmpe chok og gloede på mig helt ude af fatning. Han fløj ned af gangen, hvor parykken røg af på vejen. Han undgik mig i fuldstændigt i en hel måned indtil huslejen skulle falde, hvorefter han flyttede.

ODI-ET-AMObipolarity

 

Det skete i går. Jeg overraskede en 75-årig patient, som sad på hug over en lille skraldespand på sit værelse. Han råbte så til mig, at jeg skulle hente toiletpapir.

Average_Jane_

 

Tre af mine venner havde en trekant i et boblebad. En anden ven synes, det var sjovt, så han trak en stol hen til kanten og satte sig. Jeg gjorde naturligvis det samme. Det var pænt akavet.

Men kort efter fandt to af venner fra boblebadet sammen. De er forlovet nu.

jilliefish

 

Engang da jeg var 7 eller 8 år og var hos min bedstemor. Jeg åbnede døren til hendes værelse, og jeg går ud fra, at hun ikke hørte mig. Hun havde ryggen mod mig og stod helt nøgen, og holdte et spejl i hånden ud fra taljen. Med den anden hånd slog hun sig selv i røven imens hun sagde "spank, spank, spank".

Jeg lukkede langsomt døren igen og har aldrig talt om det siden - indtil i dag.

CDC

ANNONCE
Av min nethinde: De værste situationer som folk er blevet overrasket i

Klokken var tre om natten, og jeg kunne ikke sove. Jeg besluttede mig for at studere i vores fællesrum på kollegiet. Jeg overraskede den mærkelige fyr fra vores etage, som bogstavelig talt var i gang med at pule sofaen. Han havde åbenbart skåret en revne i puden, for jeg så noget "ind-og-ud"-action, som jeg aldrig kan glemme igen.

laterdude

 

Min far spiste engang nogle af mine magiske småkager, og jeg overraskede ham i gang med at give min hund strømper på. "Alle dyr fortjener at have varme fødder," sagde han.

Justin_Timberbaked

 

Jeg arbejdede tidligere på en udstilling om Tutankhamun, hvor jeg overraskede et ældre par, som stod og snavede og ragede på hinanden bag en kopi af Kong Tuts hovedpynt.

JimMorrisonFuckedMe

 

Min søster i gang med at masturbere med sin børste.

malleus_maleficarum

 

Den mærkeligste situation, jeg har overrasket nogen i, var en af mine roommates på kollegiet, som sad og så på en anden fyr knalde sin kæreste - imens han masturberede.

NAME

 

Min roommate miste sin mødom i fuld drag kostume - imens han blev knaldet af en pige med en strap-on dildo.

bacon_is_just_okay

Kom hjem til min lejlighed, hvor min roommate have malet pink trekanter og regnbuer på adskillige vinduer. Da jeg kom ind for at spørge ham hvorfor, så fandt jeg ham helt nøgen på sofaen i gang med at onanere til bøsseporno. Han havde bestemt sig for at komme ud af skabet, og dét gjorde han. Vi smed sofaen ud.

Kahzgul

 

Min bror kom til at overraske vores forældre have sex. Men min far troede, at det var mig, så den næste dag skulle vi have "snakken". Jeg var 11 år og fattede overhovedet ikke, hvad han snakkede om.

hekatonkhairez

 

En af mine venner overraskede sin søster, imens hendes kæreste var ved at barberede hendes røv.

loveandmayhem

 

Overraskede min kæreste - som er en fyr - i gang med at give min eks - også en fyr - et blowjob. På et toilet. Jeg er naturligvis en pige, og de påstod begge, at de var heteroseksuelle. De har dog været kærester i fem år nu.

fxchthehalo

 

Du kan læse endnu flere mærkelige oplevelser i Reddit-tråden lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE