Magasinet M!

Avanceret Scoreguide 1¨

Just Do It, Be In Control, og få den kvinde du vil.

Hvad er målet?
-          Jeg skal have hende til at tage kontakt til mig igen!

Klokken er rundet 00:00 stedet er Karel Van Mander, Diskotek i København, det perfekte sted for en person i konstant udvikling.  Målet er sat hjemmefra, vi er 3 fyre i byen, vi studerer alle adfærdsudtryk og kropssprog, og interesserer os for mennesket generelt, nattens mål er: Tre telefonnumre, et nummer på en blond pige, et på en mørkhåret pige og et på en pige som har fletninger, hvis ingen fletninger, så skal hun have kortklippet (frisørhår/trendhår). Disse piger skal tage kontakt til os igen. Det er vigtig ikke at modtage telefonnumre, giv hellere dit ud, så hun har magten til at tage kontakt til dig.

For at kunne opnå perfekt resultat, så skal man beslutte om man vil drikke sig stiv, og feste og være ligeglad, eller om man vil gå efter sit mål, i denne situation går vi alle efter målet, og lader alkohol være en genstand vi fylder på byttet.
 
Men hvad gør man hvis man vil opnå at få et telefonnummer fra en pige, som modtager flirts og tilbud fra hver 3. Fyr på diskoteket?

-          Man fanger hende og låser hende fast!
 
Starten:
Der er 4 måder at være gå i byen menneske på for en fyr.

1.       Relax Dude
2.       Party Dude
3.       Funny Guy
4.       The Player

 

Her er det vigtigt at vi ikke er fyr nummer 4, og fyr nummer 3 skal vi passe på med, for vi ønsker ikke at blive deres ven, som i ordet VEN/INDE.

2'eren er svær, for vi ønsker ikke at virke for vilde, og skræmme dem væk, før vi har fanget dem, men på den anden side, kan en Relax Dude også virke for kedelig.
Men i aften er valget faldet på Relax Dude.

Jeg har et guldkort til Karel Van Mander, hvilket betyder vi modtager en flaske gratis sprut, og 6 glas, vi er kun 3, men det er altid godt at kunne tilbyde en skænk til andre. Vi finder en sofagruppe på terrassen og sørger for at sprede os, så der kan sidde mennesker imellem os.
 
Det der vigtigt at man ikke kun fokuserer på hunkøn, for det vil virke meget Player agtigt, derimod skal man komme i kontakt med nogle fyre, for at vise at man ikke er i byen for at score.
(Vigtig info er at de fyre man inviterer, ikke bliver hængende hele aftenen, for det afskrækker måske dit bytte.)

Vi tager et glas sprut hver, men sørger for at ikke at drikke os stive.

00:30 Vi har fået kontakt til nogle gutter som er ret så spøjse, vi sidder og taler, griner og har det cool nok,
De er pænt stive, og man begynder at få lysten til at drikke sig i hegnet, men vi holder igen.

Folk kommer og går, piger og fyre kommer forbi og checker os ud, siger hej, sidder ned og smutter igen, som det nu plejer på en bytur.

Klokken er nu 01:00 og vi ser 4 piger som kommer ud af døren til terrassen, de skal ryge og hurtigt rykker vi rundt og sætter os til rette.

Der er flere måder at få kontakt på, de mest benyttede for en fyr er at angribe med det samme han ser sit bytte, men tit er det en god idé at holde lidt igen. Be the Relax Dude.


Signaler
Piger udsender signaler de ikke selv er klar over. Disse signaler gælder det om at mestre og kunne udenad.

Basis signaler er for modtagelige kvinder er:

Rører sig ved håret i mere end 5 sekunder.
Viser underfladen af sine håndled
Hoved på siden, med synlig nakke mod dig.
Brystet frem. (Det gør mænd også)
Fod i din retning.

Når du har opdaget disse signaler skal du være opmærksom på hende, uden at (be all over her).

Hun vil nu teste dig:
Øjenkontakt i mere en 6 sek.
Smile til dig.
Gør sine læber våde. (Grunden til at kvinder bruger lipgloss er for at deres læber skal se fugtige ud konstant, fordi det tiltrækker alphahanner)
Rør ved sig selv.

2 af pigerne fra før begynder at kigge vores vej, vi har en flaske som normalt koster omkring 1500,- på vores bord, vi har glas, og masser af plads, og sidder og ser afslappet ud, imens vi hygger.


Nu begynder "legen med ilden".

Signaler opfanges og kontakt opnås, Alexander styrer gamet nu, gruppen af piger danner en Cirkel, og det betyder de er lukket, de ønsker ikke anden kontakt, men nu vender den ene pige sit hoved, kigger ned på os, hun vender sig om igen, lidt efter rør hun ved sit hår, og sætter sit hoved på siden, hun kigger tilbage igen, og hun kigger på Alexander og smiler imens hun rør ved sin nakke. (Forstil dig billedet i dit hoved nu).

Alex venter, vi ved de lige har tændt deres cigaretter, så de går ikke endnu, man må ikke vente for længe, for så er det for sent, men angriber man for hurtigt, vil hun opfatte sig som en Player og ikke en alphahan, man skal være kostbar, men ikke ligeglad. Hun kigger 3. gang, denne gang smiler Alexander tilbage, og vinker hende hen, med sit hoved, helt afslappet, hun smiler og kommer så hen til os, Alex spørg om hun ikke vil sidde ned, og tilbyder (så sødt af ham) at hendes veninder også gerne må sidde ned, hun takker pænt ja, og kalder på de andre.

I hele denne face, har vi allerede opdelt vores leg, der er de typer vi skal bruge, og som bonus er der også en "grim" veninde iblandt. (Vender jeg tilbage til i næste artikel)

Mit mål er hende den mørkhårede. Ikke fordi hun ligner en million, men stadigvæk 8/10 mulige stjerner.
Jeg sørger for at hun sætter sig ved siden af mig, og så skal jeg spille mine kort korrekt.
Første mål er ikke at vide hendes navn, om hun er glad eller om hun er liderlig og ledig.
Men derimod skal jeg fange hendes og holde hende fast.

Jeg fjerner fokus fra hende, og begynder så på hendes "grimme" veninde, hun sidder overfor mig, jeg læner mig frem og kigger på hende meget fokuseret, og sørger for at hun føler sig vigtig, spørg hvad hun hedder, hun taler lidt jysk, så jeg laver lidt sjov med det, og sørger hele tiden for at holde mit mål (mørkhårede pige) igang imens. Efter at have modtaget "accept" fra den "grimme" veninde, så begynder jeg min rigtige "leg".

Fordelen ved en terrasse er at musikken tit er lav, så man faktisk kan tale sammen.

Jeg læner mig tilbage, (Relax Dude) og drejer mit hoved, kigger på mit mål og spørg så:
-          Hvad er din historie?

"for at kunne holde et mål fanget, skal du sørge for at hun føler sig speciel i dit selskab"

Ved at bruge "History"-måden, giver jeg hende mulighed for selv at bestemme hvad samtalen skal dreje sig om.

Og hun kan snakke om at hun lige er blevet single, hun er professionel bokser, hendes mor er lige død eller hun er lige flyttet til København.

Det giver mig mulighed for at styre samtalen, for nu ved jeg hvad der er vigtigt lige nu i hendes liv.

ANNONCE

 
-          MÅLET: Jeg er lige flyttet fra Hobro til Valby, er så syntes jeg at jeg skulle invitere mine veninder på besøg, jeg er 27 år, fandt en kæreste herovre, men vi er ikke sammen mere, han havde for travlt med sig selv, så nu sidder jeg alene i København, og læser Medicin. Hvad med dig?

-          MIG: Jamen jeg hedder Kim, og jeg er fra Roskilde, jeg læser psykologi, og hygger mig med venner og familie.

-          Målet: Jeg hedder Chris. Jeg savner også min familie og venner, er du så single siden du er i byen på en fredag aften?

-          Mig: Ja jeg er single, har lige været i et forhold i 3 år, så nu slapper jeg bare af, min kæreste mente hun skulle ud og rejse, og det var vigtigere end mig. (LØGN! Men det får hende til at føle vi har noget sammen)

-          Målet: Min fyr sagde at han havde alt for meget arbejde, og ikke kunne være i et forhold, hvad laver du når du ikke læser?

(Her er det vigtigt jeg ved hvad hun laver, før jeg selv svare, for måske laver jeg noget som hun syntes er forkert)


-          Mig: Arbejde er også et problem i mange forhold, det er som om folk glemmer hinanden og glemmer at kysse, kramme og hygge sig. Hvad lavede du da du boede i Jylland, og ikke læste?

-          Mål: Jeg dyrkede sejlsport, og opdrættede hunde, og ja kærestepar glemmer hinanden i dagligdagen.  Hvad med dig, har du ikke nogen fritid?

(Jeg ved intet om sejlsport, så derfor må jeg få hende til at tro at jeg gerne vil høre om det, eftersom det er hendes passion. Og det er vigtigt at jeg ikke virker for travl, som hendes tidligere kæreste)

-          Mig: Bla bla bla. (Spørg ind om sejlsport og siger jeg slapper af og nyder bare at hygge mig i min fritid)

Samtalen forsætter og stille og rolig begynder hun at udsende signaler som jeg må opfange.

Kvinder udsender igen signaler som vi skal opfange:

1.       Bukkede håndled, betyder hun er sårbar
2.       Rør hun ved cylinderformet objekter, er hun klar på mere intimitet.
3.       Det samme hvis hun rør ved sin halskæde eller ringe på fingrene.
4.       Rykker hun sin håndtaske tæt på dig, og måske lader dig se ned i den, så betyder det at hun er tryg ved dig.
5.       Leger med skoen på spidsen af sine tæer, betyder at du har fanget hendes opmærksomhed.

 
Mit 1. Mål er begyndt at tage fat om stilken på sit champagneglas og dreje på glasset, som om hun masserede en hvis anden del af kroppen. Hun holder sin cigaret på en måde, hvor jeg tydeligt kan se undersiden af hendes håndled, hendes ben er krydset med hendes knæ hen imod mig og hun skyder sit bryst frem, fugter sine læber med lipgloss og alt imens jeg bare sidder og lytter til hendes snak, og nikker og svare forstående til "næsten" alt hvad hun siger, uden at virke for sukkersød.

Sørg for hele tiden at brug "The Story Mode" spørg om hvad historien er bag hendes halskæde, hvordan er hendes mor og hvad hedder hendes far, har hun dyr ovs.

Du må aldrig komplimentere en kvinde efter kort tid, det vil være for "player"-agtigt, vent til hun er tryg, og føler at du faktisk er mere interesseret i hendes ord end i hendes krop.

Før du giver komplimenter skal du nævne noget mindre godt, for eksempel syntes du hendes kjole er for kedelig, eller at hendes hår ser for vildt ud, og hurtigt siger du at det ville klæde hendes meget mere, med de kindben at have håret på en anden måde. Og Bla bla bla... !

Mit mål er nu godt varmet op, og jeg må afslutte samtalen, for ellers vinder hun. Det gælder altid om at være "IN Control", du skal afslutte samtalen, og ikke hende.

ANNONCE

 
Hun udviser klare signaler om at jeg har "vundet"

1.       Hun rør ved sit hår konstant, (for at vise ydmyghed)
2.       Hun kigger mig i øjnene, og når du endelig kigger væk, kigger hun ned i gulvet, (for at jeg ikke skal tro hun kigger efter en anden fyr)
3.       Hun viser mig sine håndflader, (udtrykker afslappethed)
4.       Hun rør mit knæ, (viser hun har det sjovt)
5.       Hun be'r mig gentage det jeg siger, hvis hun ikke har hørt det, (hvilket betyder interesse)
6.       Hun spørger om hvor vi skal hen senere?

Disse ud af mange signaler, gør at jeg ved at det nu er på tide at bakke ud og lukke "legen", jeg kunne også forsætte og lege videre med det formål, at tage hende med hjem i aften, men det er ikke målet at udnytte kvinderne, men derimod lade det forblive en leg som er uskyldig, hvor man ikke udnytter dem.

Hvis en pige begynder at tale om sex, så er du sikker på at du har vundet hende, dette betyder ikke at hun tager med dig hjem nu, men inden for kort tid, kan du få hende til selv at låse sig ind og ligge sig i din seng nøgen, imens hun venter på du kommer hjem.

Jeg afslutter samtalen med at jeg bliver nød til at gå ud og ringe, og spørg hende så om hun ikke vil have mit nummer, så vi kan snakke senere, eller mødes på en café, så jeg kan vise hende København.

Hun takker ja, læner sig frem, og kysser mig på kinden, hurtig som jeg er, tager jeg fat i hendes nakke, og blidt drejer jeg hendes hoved frem mod mit igen, kigger i hendes øjne, og kysser hendes på munden, hun smiler og siger tak. Jeg rejser mig, blinker til de andre, og gå ud.

Jeg har afsluttet og nu skal de andre afslutte deres "leg"...

Vigtig INFO:

-          Kvinder spiller musikken, manden danser derefter.
-          En kvindes mest intime sted hvis hun ikke kender dig, er hendes hånd, fingre og håndled.
-          Sig at hun dufter godt.
-          Sætninger hvor ord som Sensuel, Forførende og Virkelig (Virkelig) smuk, indgår er altid et hit hos kvinder.
-          Hagen op, brystet frem, ingen arme over kors, og ikke hænder i lommen.

Næste tror jeg at der bliver skrevet om kropssprog og udtryk...

ANNONCE
Del

Seneste nyt