Magasinet M!

Avengers 4-fanteori: Har Russo-brødrene snydt i traileren igen?

Har de manipuleret med os, eller mangler der rent faktisk en?

Marvel fans har spekuleret verden over og sat de vildeste teorier op omkring, hvad der kommer til at ske i Avengers: Endgame. Nu spekuleres der over, om Russo-brødrene endnu engang har snydt i traileren, og i så fald, hvad har de snydt med?

Det er, hvad der sker, når folk har ventet i mere end et år på slutningen til historien. De hungrer efter det mindste hint. Det er bl.a. også derfor, at Marvel smed en ny trailer til Avengers: Endgame under Super Bowl, og det blev øjeblikkeligt gennemgået af de mange Marvel-fans, som leder efter selv de mindste spor. 

En af de mest interessante fan teorier, der florerer, er ikke, hvem der er med i traileren, men hvem der tilsyneladende er blevet fjernet fra traileren.

Og det er med god grund, at fansene tvivler på traileren, for det er ikke første gang at Marvel misleder i deres trailere. Kan I huske da Hulk gik i kamp med Cap og Black Panther i Infinity War? Nej, det gør I selvfølgelig ikke, for det skete aldrig i selve filmen, selvom det fremgik i traileren. 

Nedenstående billede viser, meget tydeligt, er der er en tom plads i billedet, så hvem er den manglende person? Lige nu er det primære gæt, at det er Captain Marvel, men også Tony Stark er på tale. 

Men, det kan også være, at Marvel faktisk slet ikke har redigeret nogle ud af scenen, og at vi allesammen leder efter en, som slet ikke er der. Damn you, Marvel. Vi må vente i spænding. 

ANNONCE
Avengers 4-fanteori: Har Russo-brødrene snydt i traileren igen?

Det samme gør sig gældende i dette klip, hvor der rent visuelt og opstillingsmæssigt ikke giver mening, at der er en tom plads:

Avengers 4-fanteori: Har Russo-brødrene snydt i traileren igen?
Del

Seneste nyt

ANNONCE