Magasinet M!

Avengers-instruktør afslører, hvorfor Hulk ikke ville kæmpe i Infinity War

Derfor ville den grønne superhelt ikke hjælpe Bruce Banner.

Der var mange utroligt interessante aspekter i Infinity War, hvor Marvel samlede hele deres 10 år lange styrke af superhelte.

En af de lidt mere finurlige af slagen var øjeblikket, hvor Hulk ikke vil 'hulke ud' og hjælpe Bruce Banner i nød.

Mange har spekuleret på, hvorvidt Hulk var bange, da han ikke ligefrem virkede til at have nogen chance overfor ham i begyndelsen af filmen.

Men instruktør Joe Russo har en anden mening om det - det handler nemlig ikke om Hulks frygt, men derimod det udviklende forhold mellem Bruce Banner og alter egoet Hulk:

"Det har været en interessant rejse med Banner. Det har været spændende at finde ud af, hvordan han skulle udvikle sig videre i MCU. Det som gør ham til en unik karakter er, at der én krop, men to distinktive personligheder som kæmper om magten - og de hader begge to hinanden."

Hvorefter han forklarer, at Hulk er blevet træt af at være Banners stikirenddreng:  

"Vi tænkte, at en interessant retning ville være: hvad nu hvis Banner, som ofte søger hjælp af The Hulk i krisesituationer, ikke længere kan få hjælp? Hvad hvis Hulk ikke længere er interesseret i at være problemløseren? På den måde bliver forholdet mere og mere dysfunktionelt. 

I sidste ende handler det ikke om, at Hulk er bange for Thanos. Hulk er træt af at spille helt for Banner."

Det giver god mening i forhold til, at Hulk var (måske) op til 2 år på Sakaar, inden han blev til Banner igen. Nu har han fået en forsmag på at sidde på 'føresædet' og nu kæmper de endnu mere om at få magten over værtskroppen.

ANNONCE
Avengers-instruktør afslører, hvorfor Hulk ikke ville kæmpe i Infinity War
Del

Seneste nyt

Annonce