Magasinet M!

Avengers-instruktør: "Vi har måske snydt lidt i den nye Avengers-trailer"

Alt er måske ikke helt, som det ser ud til

I sidste uge fik vi langt om længe den officielle trailer til Avengers: Endgame, og selvom det straks fik spekulationerne til at gå, kan det godt være, at vi alligevel ikke helt kan regne med det, vi fik at se. Instruktørerne, Joe og Anthony Russo, har nemlig givet hentydninger til, at alt måske ikke helt er, som det ser ud til. 

I et interview med Empire Magazine afslørede de to, hvor vigtigt det er for dem at opretholde en del mystik omkring handlingen i den kommende film, så vi som seere ikke ved alt på forhånd: “The thing that’s most important to us is that we preserve the surprise of the narrative.

Instruktørerne har tidligere udtalt, at de bruger alt materiale, de har til rådighed, når de laver en trailer. Det vil altså sige, at der også er en masse klip og scener, som ikke er med i den endelige film, men som alligevel kan fremgå i traileren: "At our disposal are lots of different shots that aren’t in the movie that we can manipulate through CG to tell a story that we want to tell specifically for the purpose of the trailer and not for the film.

Det kan måske virke som snyd, men Joe vil hellere forklare det som, at de ønsker at give seeren den bedste oplevelse. Han husker nemlig selv, den oplevelse han havde, da han så Star Wars som barn og ingen anelse havde om, hvad han kunne forvente: “When I was a kid and saw The Empire Strikes Back at 11 a.m. on the day it opened, it so profoundly moved me because I didn’t know a damn thing about the story I was going to watch. We’re trying to replicate that experience.

Så selvom du måske troede, at traileren gav os en masse svar, sidder vi måske nærmere tilbage med en masse spørgsmål: Hvad kan vi egentlig forvente at se i filmene? 

Gense traileren her og få opfrisket, hvad du måske - måske ikke - kan forvente af filmen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE