Magasinet M!

Avengers-instruktører diskuterer: kan Iron Man vende tilbage?

Tony Stark, legenden over dem alle.

Lige siden Avengers: Endgame tordnede igennem biograferne og sagde farvel til pioneren i MCU, Tony Stark, så har fans spekuleret i, hvorvidt vi får go'e gamle Stark at se igen.

Vi ved, at vi nok får ham 'at se' i form af hans stemme i en AI til den kommende serie 'What If', men ellers er hans karakter mere eller mindre færdig.

Og i en The Reel Blend-podcast har de snakket med Anthony og Joe Russo i forhold til, hvor de står i dialogen om at få ham tilbage i MCU for en stund. 

Her svarer de:

"Vi har altid sagt, at risikoerne og konsekvenserne er høje i narrativet - det er folkets emotionelle investering, som vi fokuserer på og tager vare om - og det kan vi ikke bare tilsidesætte og bringe Iron Man tilbage. I vores fortællinger har vi engageret os i den idé, at tingene skal være ægte. Vi kan ikke bare genoplive ham uden grund. Det skal være noget, der ville give mening i narrativet, noget som vil chokere fans - der skal være en uforudsigelighed og en højere mening for at det kunne lade sig gøre."

Hvem ved?

Slutningen var fænomenal med en passende afslutning - men kunne Robert Downey Jr. have et sidste es i ærmet til MCU i fremtiden?

ANNONCE
Avengers-instruktører diskuterer: kan Iron Man vende tilbage?
Del

Seneste nyt