Magasinet M!

Babes og Bikes

Fede motorcykler og lækre, letpåklædte babes. Mmmmm...

Babes og Bikes
To smukke skabninger - en Ducati 1198, som vi har omtalt tidligere i denne måned og en smuk babe, der viser, at hun ved, hvor gashåndtaget sidder. Dygtig pige.
Babes og Bikes
Her er en pige, der har udstyret i orden. Og nej, vi taler ikke (kun) om hendes to flotte fortrin. Så piger, hvis I beslutter jer for at gøre landevejene usikre til sommer, er det her dresscoden.
ANNONCE
Babes og Bikes
Vi troede, at airbags kun fandtes i biler. Vi tog tydeligvis fejl.
Babes og Bikes
Vi ved godt, at man sagtens kan sidde to på en motorcykel, men det er nok ikke helt sådan, vi forestillede os det. Ikke at vi brokker os.
Babes og Bikes
Disse to babes følger med, når du køber "cyklen". Så det er bare at komme ned til din lokale mc-forhandler med det samme.
ANNONCE
Babes og Bikes
Det kan godt være, at der venter disse babes en hudafskrabning af dimensioner, hvis de skulle styrte, men fødderne er i hvertfald godt beskyttet. Godt tænkt, tøser.
Babes og Bikes
MC-forhandlerne havde et rigtigt skidt år i 2009. Her ser du, hvordan de har tænkt sig at redde salget i 2010. Genialt.
Babes og Bikes
Disse dejlige pigers beundrende ansigtsudtryk skyldes webredaktøren, der befinder sig lige udenfor billedet - i bar overkrop.
ANNONCE
Babes og Bikes
Motorcyklen er vi ikke specielt vilde med. Pigebarnet, derimod, er intet mindre en gudeskøn, som hun står der i sine gyldne hotpants. Kylie Minogue go home!
Babes og Bikes
Når man laver en artikelserie om og med bikes og babes, er det svært at komme uden om biker-baben over dem alle - Megan Fox. Dette billede er taget fra Transformers 2. En herlig drengerøvsfilm hvor hun opfylder undertegnedes hedeste ...
ANNONCE
Babes og Bikes
Megan Fox - Transformers 2
Del

Seneste nyt