Magasinet M!

Baby Shark overtager PC og konsoller

Velsignelse eller forbandelse?

Baby Shark (doo-doo doo-doo doo-doo), Baby Shark... Er nu på vej til at indtage andet elektronik end Youtube-appen på din smartphone og iPad. 

Hajfamilien fra den irriterende, ørehængende Baby Shark musikvideo, er ofte omtalt af småbørnsofrældre som en øredøvende forbandelse og tidssluger, og hvis ikke deres ører i forvejen ringede i takten til den genkendelige melodi, er det snart muligt at forlænge effekten i UENDELIGHED. 

Bandai Namco har nemlig annonceret, at de er på vej med et Baby Shark-spil. 

Baby Shark: Sing & Swim Party, lanceres i efteråret 2023 til PC, Playstation, Xbox og Nintendo Switch.

Spillet udvikles af Outright Games i samarbejde med The Pinkfong Company, og giver spillere mulighed for at dykke dybt ned i Baby Shark universet, hvor de vil kunne synge og svømme i takt med 30 forskellige sange, herunder naturligvis den klassiske 'Baby Shark' sang, samt 'Disco Sharks' og 'Shark Dance Party'!

Spillere vil kunne tage formen af Baby Shark, Mommy Shark, Daddy Shark, Grandma Shark eller Grandpa Shark, og de vil skulle gennemføre hver eneste level for at oplåse en 'hjertevarm fortælling om familie og venskab'. Derudover, giver spillet også spillere muligheden for at spille solo eller at team up med op til tre familiemedlemmer eller venner i en 4-spillers lokal co-op tilstand.

Men er det en velsignelse eller en forbandelse for familierne, der allerede har Baby Shark på hjernen? For de yngste fans af Baby Shark, synes det at være en fantastisk mulighed for at udvikle deres psykomotoriske færdigheder gennem rytmisk gameplay og en gradvis sværhedsgrad. For de voksne, kan det være en mulighed for at dele en sjov, familieorienteret aktivitet med deres børn, hvis de da kan tåle at lytte til den ikoniske Baby Shark-melodi på loop i endnu flere timer.

ANNONCE
Baby Shark
Del

Seneste nyt