Magasinet M!

Balder og ben af stål: Kom med forsidebabe i træningscentret

29-årige Natasha Thomsen er en århusiansk skønhed, fitnessdronning og kommende forsidebabe på det allersidste M!, der udkommer i slutningen af juni. I den første af tre træningsvideoer viser hun dig, hvordan du får solide lår og ben

Balder og ben af stål: Kom med forsidebabe i træningscentret

Hun kan nydes i det allersidste M! (nummer 212), som rammer standerne i din kiosk eller supermarked den 25. juni.

Indtil da vil den skønne, barmfagre blondine Natasha Thomsen blandt andet vise dig, hvordan du får de perfekte biceps, lar og brystmuskler. Så kan du lige nå at flekse løs på stranden eller til sommerens mange festivaller.

Til daglig arbejder Natasha Thomsen som souschef på Jensen's Bøfhus hjemme i Århus, hvor hun bor. Men når hun ikke er bøfpige bag et forklæde, træner hun løs i fitnesscentret efter arbejde, som hun har gjort i cirka 10 år. Derfor er det ikke tilfældigt, at kroppen er både fast og flot fra alle vinkler.

Denne træningsvideo omhandler blandt andet lår- og benøvelser og er den første af i alt tre forskellige vi vil bringe hen over de kommende dage:

                         

ANNONCE

Du kan i øvrigt følge Natasha Thomsen på hendes Instagram-profil Natasha_k_t, mens hun på Facebook hedder Natasha_k_t official

Del

Seneste nyt

Annonce