Magasinet M!

Bambus tøj til mænd

Dette indhold er sponsoreret

Ejer du bambustøj.dk er du sikkert klar over hvor lækkert, blødt og komfortabelt et materiale, bambus er. 

Har du til gengæld ikke et stykke bambus tøj, har du noget at se frem til! Flere og flere investerer i bambus tøj og foretrækker det som beklædningsdel frem for andet. 

Hos Bambustoej.dk har vi været med på bambusbølgen i et godt stykke tid. Vi har Danmarks største udvalg af bambus tøj, og har kvalitet og pris for øje. Vi ønsker at tage del i den bæredygtige mode. Bambus er nemlig ikke kun blødt og behageligt, det er også energivenligt. Faktisk er fremstillingen af bambus tøj mere bæredygtig og ressourcesparende end andre øko-stoffer som for eksempel økologisk bomuld. 

Det kan måske lyde lidt mærkeligt, hvordan det hårde bambustræ kan omformes til det blødeste stykke tøj. Bambus besidder nemlig mange egenskaber. Vi kan bruge materialet til tandbørster, tøj, skærebrædder og så videre. Men det utrolige er, hvordan tøjet kan blive så blødt - kashmirblødt, bare til en meget billigere pris! Hos os, kan du finde et stort udvalg af bambus tøj til herrer til gode priser. Du kan for eksempel købe en basis hvid t-shirt til kun 249 kr. Bambus t-shirts er behagelige at have på, og er gode til at regulere kropstemperaturen. Det vil sige, du også kan bruge bambus t-shirtsene på de koldere dage, hvor kroppen vil blive varmet op af bambusstoffet. 

Så består dit klædeskab primært - ligesom mit - af basistøj såsom: strømper, undertøj, t-shirts og bukser, kan du med fordel handle bambus tøj hos bambustoej.dk.
Bambus strømperne kan du både få som lange - og korte strømper. Bambus strømperne er med til at gøre det lettere for dine fødder at ånde. Hvilket vi egentlig alle ønsker efter de lange dage, hvor fødderne har været godt brugte. Bambus undertøj til ham, hjælper med den generelle forplejning af de ædlere dele. Det kræver nemlig luft, støtte og velbehag, for at passe ordentligt på dem, hvilket bambus underbukserne også hjælper med. Hos os finder du et stort udvalg af bambus underbukser - og du kan købe dem i samlet pakkeform som både 3-par og 5-par. 

Men udover at være energivenligt, billigt og bæredygtigt har bambus også et fællestræk med uld. Uld har nemlig en antibakteriel funktion, ligesom bambus. Det vil sige, at denne funktion bekæmper bakterier og forhindrer lugte at sætte sig i tøjet. 

Som nævnt er det lidt svært at forstå, hvordan bambusstræ skal blive til noget af det blødeste tøj, når man ved, hvor hård en plante det er, men det er simpelt nok: Ligesom genbrugsmaterialer nedbrydes bambus til små fibre, der så sammensættes i lange tråde og væves derefter til et stykke stof - ja så simpelt er det. Og igen er denne metode mere bæredygtig og ressourcesparende end andre metoder. 

Har du også forelsket dig i det lækre bambusmateriale? Du kan få bæredygtigt tøj til mænd og kvinder på hjemmesiden bambustoej.dk. Vi giver fri fragt over 300 kr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce