Magasinet M!

Banebrydende træningsudstyr til pikken får dig til at holde tre gange så lang tid i soveværelset

Skal du have lidt mere distance på programmet i soveværelset?Et af de helt store problemer og diskussionsemner for mænd i soveværelset er for tidlig udløsning.

Det kan være et stort pres og problem for mange, da man føler, man skal leve op til et hvis tidsinterval, og der er jo heller ikke nogen af parterne, som sætter pris på en omgang vandret polka, som nærmest er ovre, før det overhovedet er startet.

Men det skal være slut nu!

Vores samarbejdspartnere Sinful har nemlig fået en ny gadget på plakaten. 

Der er netop kommet et stykke banebrydende træningsredskab på markedet, som kan hjælpe dig med at holde 3 (!) gange længere i sengen!

Udstyret hedder MYHIXEL* og er en træningsmasturbator til mænd - den findes i to udgaver, MED og TR.

MED-udgaven

- er designet til dig, som er diagnosticeret med for tidlig udløsning. Her snakker vi mindre end 3 minutter efter penetration.

TR-udgaven

- er designet til dig, som ikke er diagnosticeret, men gerne vil holde længere i sengen generelt. 

Den sidstnævnte er den mest gængse og populære på markedet og sammen med en app kan du komme til at blive endnu bedre i soveværelset på performance.

Den er designet i et stilrent sleeve med varmefunktion og vibrationer - app'en har et gameplay, som sørger for, at du får en udførlig guide til at øge din stamina og din selvkontrol.

Det gør, at du både får fornøjelsen af en ordentlig håndtrold samtidig med, at du træner op til den helt store tur, når fruen skal se træningsresultatet.

Det er, hvad man kalder et win-win?

Klar til at holde længere i sengen? Du kan købe udstyret lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce