Magasinet M!

Bedre orgasmer!

Sådan får du bedre orgasmerBedre orgasmer!

Hejsa Denice

Jeg hedder Theis
- og har et problem. Når jeg er sammen med pigerne, synes jeg ikke rigtigt, at jeg får så gode orgasmer. Og de siger så også, at jeg ikke giver den gas nok. Kan du hjælpe mig med hvordan jeg bliver bedre til at få orgasmer...

Kh Theis

Hej Theis

Jeg hedder Denice - og jeg har også et problem - lige nu er det at komme med et svar på dit spørgsmål. Jeg aner jo ikke, hvad du laver under lagnerne, selv om det ikke lyder til at være meget...

Du får ikke så gode orgasmer? Dvs. du får udløsning men ingen orgasme, går jeg ud fra... Har pigerne sagt direkte til dig, at du ikke giver den gas nok? Har du spurgt nærmere til det?

Kritik er okay, men den skal være konstruktiv - man vil jo gerne vide, hvad man kan gøre bedre...

Det virker lidt som om, at det er gået hen og blevet en opgave for dig at få en orgasme, ikke så meget for din egen skyld men mere for pigernes skyld. Sex skal gerne være rart, intimt og afslappende for begge parter. Hvis en af partnerne ikke er afslappet og koncentrere sig for meget om f.eks. at få en orgasme kan det umuligt have været god sex. Orgasmer er efter min mening ikke noget, du kan forvente at få hver gang du har sex, men det behøver ikke at betyde at det ikke har været dejlig og god sex, alligevel.

Andre ting i ens liv er også med til at afgøre ens sexlyst: Privatøkonomien, skolen, jobbet, stress over december-juleræs og så videre... At du ikke gør nok, når du har sex kan derfor sagtens betyde, at du har for mange ting kørende i hovedet, mens du har sex, så afgør med dig selv om det er det, du vil.

Det kunne også være, at den du har sex med, ikke er den, du fantaserer om at have sex med (har du andre i tankerne?). Tænk lidt over, at der både er elskov og sex... det kan til tider være svært ;-), men jeg gør det f.eks. ofte! Som sagt skal man ikke altid forvente noget af sex - andet end hygge og udløsning - nogle gange er det vildt fedt, mens det andre gange er lidt af en pligt.

Forsøg at finde ud af, hvad du kan lide og hvad der tænder dig, og hvad en pige skal gøre for at holde dig i fokus. Måske er det endda pigerne, du er sammen med, der ikke rammer det rigtige punkt for at tilfredsstille dig?

Mit umiddelbare bedste gæt er, at du ikke slapper nok af og ikke giver dig hen i situationen. Prøv næste gang at koble af i de 20-30 minutter sex varer (gennemsnit) og lad være med at tænke på hverdagen eller tænke så meget over, hvad der er rigtigt eller forkert i sengen. Det kan være du finder dit problem, når du er så afslappet, at tingene sker af sig selv. Sex skal være sjovt, frækt, hyggeligt og gerne spontant. Det skal ikke være sådan, at du tænker: "Kom nu orgasme, kom nu for faen, ellers når jeg det ikke!" :-).  Mange piger har det helt samme problem.

Det skal bare komme!

Prøv dig frem, lær dig selv bedre at kende og giv dig selv tid og forståelse - og hav kun sex, når du virkelig har lyst og kun med piger, du tænder på. :-)

Op med hovedet, Theis .. Øvelse gør mester!

Mange knus
Denice K
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk.
Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce