Magasinet M!

Bedst i sengen.

Ny forskning giver pigerne viden om hvem der er bedst i sengen.



Hvad der i den ægte drengerøvs sind, må lyde som blasfemi og latterliggørelse af egen race, viser sig at være den blotte men skræmmende sandhed. Drengerøven er ikke den bedste sengepartner.
Bedst i sengen.
Du som sidder og læser denne artikel. Er din alder mellem 40 og 50 år?

Hvis ja, så burde du ikke spilde din tid på nettet.

Hvis nej, så er du sikkert en af de legendariske drengerøve.

En ny undersøglese i det svenske blad Tara placerer mænd mellem 40 og 50 på en klar førsteplads i kategorien "Bedst i sengen". Her kan ungdommens kådhed og virilitet slet ikke følge med.

I følge de adspurgte kvinder, kan ungdommen ikke hamle op med den rutine og forståenhed over for kvinden, som de gamle har. De gamle har godt nok ikke ungdommens spændstighed og hårpragt, men i denne sammenhæng tæller det åbenbart ikke.

Nu kan man jo så tillade sig, at sætte spørgsmålstegn ved de adspurgte kvinders færden og geberden i den sexuelle verden.

I undersøgelsen står der intet om de adspurgtes alder, men hvis undersøgelsen skal være repræsentativ, så er der altså foruroligende mange 18-årige ungmøer, der har dyrket mænd på alder med deres egne fædre.

Tænk lige lidt over den!

Om vi så indtager den lident flatterende andenplads er der ingen information om, men jeg vil da helt klart opfordre til, at de danske drengerøve griber fat om bollerne og kæmper for, at indtage den førsteplads der retteligt tilhører os.

Lad det hermed være sagt: Pensionisternes tid er forbi. Det er tid til et generationsskifte!
ANNONCE
Del

Seneste nyt