Magasinet M!

Beer Barn byder i år på eksklusive øl brygget kun til Roskilde

Carlsbergs forskere har haft gang i eksperimenterne!

Sidste år skruede Roskilde Festival markant op for antallet af specialøl i den nye Beer Barn, der i år kan præsentere over 30 varianter, bl.a. bryg fra Carlsberg Laboratorium, der kun kan fås i Beer Barn.

Beer Barn på Roskilde er inspireret af de amerikanske øllader, der giver chaufførerne mulighed for at køre deres trucks ind i laden og få leveret ordren direkte til bilen. Beer Barn blev introduceret sidste år med så stor succes, at ølladen med de roterende bryg er i år udvidet og flyttet til et mere centralt sted ved Arena-scenen.

I år serverer Beer Barn ikke kun de bedste og mest kendte specialøl, men også bryg, udviklet af forskerne på Carlsberg Laboratoriet. Udover alle Husbryggeriet Jacobsens varianter inklusive årets Roskilde-bryg, Jacobsen Orange 18, Grimbergens Double Ambree, Blonde og Blanche, men også 1664 Blanc og syv varianter fra Brooklyn Brewery, har Laboratoriet udviklet forskellige bryg kun til Beer Barn.

”Vi har over 30 forskellige varianter med i år, så for at gøre det lidt nemmere for vores gæster at navigere, har vi inddelt de forskellige bryg i forskellige temaer, der gerne skal give dem lyst til at prøve så meget forskelligt fra vores fantastiske øl menu som muligt. Man vil få mulighed at prøve fem forskellige stilarter. De fem kategorier er Dark & Malty, Light & Refreshing, Wheat & Fruity, Hop Heaven og ikke mindst vores mere eksperimenterende øl Weird & Furious,” siger Frederik Viking.

 
De forskellige øl byder på alt fra After Eight Porter, som Carlsberg selv kalder 'murerkaffe' - den passer perfekt til morgenstunden på festival. Derudover har de forædlet nogle af deres varianter med hjælp fra Stauning Whisky - her bruger de tønderne fra whisky-produktionen til at give det sidste finish.
 
Ses vi i Beer Barn?
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt