Magasinet M!

Behold strømperne på under sex og få bedre orgasmer

Hvis din kæreste har svært ved at komme, er det måske løsningenEfteråret er for alvor over os, og efter en lang og varm sommer, kan det være svært at vænne sig til de koldere temperaturer og regnen. Og det betyder måske også, at din sexlyst falder proportional med temperaturen. Eller måske nærmere din kærestes sexlyst? Måske du har bemærket, at hun ikke kommer nær så ofte længere? 

Temperaturen kan vi ikke gøre så meget ved, men vi har måske en løsning til den manglende orgasme: Strømper!

Nej, ikke den slags strømper. Faktisk snakker vi nærmere store, tykke sokker. Jo varmere, jo bedre. 

Den hollandske forsker Gert Holstege fandt nemlig ud at, at kvinder med varme fødder lettere opnår orgasmer end kvinder, der fryser fødderne. 13 heteroseksuelle par i alderen 19-49 år fik foretaget en hjernescanning, imens de havde sex. Parrene skulle have sex i forudbestemte omgivelser, og det kan meget vel have haft en indvirkning på resultaterne. I starten af undersøgelsen var det nemlig kun 50% af parrene, der kunne opnå orgasme. Flere af parrene klagede over, at der var fodkoldt i scanningslokalet, og da man efterfølgende gav parrene et par varme sokker, var det pludselig 80% af parrene frem for de 50%, der fik en orgasme. Det er altså en stigning på hele 30% kun ved at tilføje et par strømper.

Og det var især kvindernes orgasmer, der bidrog til denne stigning. 

Holsteges forklarer det ved, at omgivelserne er meget vigtige under sex - især for kvinder. De vil gerne føle sig trygge, og det er en følelse, varme bidrager med. Området i hjernen, der har forbindelse til bekymring og angst, skal være deaktiveret, når kvinder skal opnå orgasmer, så derfor gør det det hele meget sværere, hvis de skal ligge at bekymre sig om kolde fødder. 

Så selvom de (forkerte..) strømper længe har været udskældt at have på i sengen, så er det måske værd at overveje næste gang, hun går i seng iført 10 lag tøj, der skriger nej, heller ikke i aften skat.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt