Magasinet M!

Ben Afflecks stjernepakkede film 'AIR' er klar til streaming

Affleck og Damon flyver ind på Prime Video

Den anmelderroste film 'AIR', instrueret af Ben Affleck og med et stjernespækket cast, lander på Amazon Prime Video den 12. maj 2023. Filmen, som blev udgivet globalt i biograferne den 5. april, er det første projekt fra Afflecks og Matt Damons fælles filmselskab, Artists Equity.

Air har vundet stor anerkendelse fra både publikum og kritikere, og har opnået en imponerende score på 92% Certified Fresh på Rotten Tomatoes Tomatometer. Desuden har filmen opnået en 98% verificeret publikumscore og en ”A”-score på CinemaScore.

Filmen dykker ned i det umage partnerskab mellem den unge basketballspiller Michael Jordan og Nikes dengang synkende basketballdivision. Et partnerskab, der revolutionerede sportsverdenen og skabte det nu ikoniske Air Jordan-brand. 

Filmen følger det ukonventionelle hold, der sætter alt på spil, en mors vision for sin søn, og fødslen af et basketballfænomen, der skulle blive den største stjerne nogensinde.

Det er første gang, Ben Affleck instruerer en film med Matt Damon i en hovedrolle. 

Damon spiller den uregerlige talentspejder Sonny Vaccaro, mens Affleck selv tager rollen som Nikes medstifter, Phil Knight. Rollelisten inkluderer også Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker, Viola Davis og Gustaf Skarsgård, blandt andre.

"Air" er skrevet af Alex Convery og produceret af et team, der inkluderer både Affleck og Damon. 

Tjek traileren herunder - eller stream filmen i sin helhed på Prime Video

ANNONCE
Air - Trailer
Del

Seneste nyt