Magasinet M!

Bendtner og Philine får tv-program

Transfer-alert

Det måtte jo ske: Bendtner og Philine Roepstorff får deres eget reality-program. 

Programmet der landet på streamingtjenesten Dplay i løbet af foråret, vil gerne skildre kæresteparrets hverdag, der er er andet end de dyre biler og galmourøse fester vi ser på Instagram. 

"Vi vil gerne mane nogle af de klichéer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold," siger Philine Roepstorff.

"Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling," uddyber Nicklas Bendtner. 

Efter mange år i udlandet er den professionelle fodboldspiller og topmodellen flyttet hjem til Danmark, og parret skal nu finde fælles fodfæste i deres nye hverdag. 

I serien er vi med på sidelinjen, når Bendtner skal træffe store beslutninger på karrierefronten, og når Philine lever det omskifteligt modelliv og på egen hånd rejser verden rundt på jobs. Men vi er også med, når hverdagen rammer med vasketøj og indkøb, og når parret er på boligjagt, snakker om at stifte familie og slapper af i hinandens selskab på sofaen. 

Om hvordan det har været at åbne helt op om sit privatliv over for hele Danmark, udtaler Nicklas Bendtner: 

"Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbillede fortælling med os som hovedpersoner. Men, det har vi heller aldrig været interesseret i," siger Nicklas Bendtner.

Philine supplerer:  "Vi vil først og fremmest gerne vise danskerne, at vi er to ægte mennesker, der lever et liv, som er meget mere jordnært, end man skulle tro, hvis man ser på de sociale medier eller læser netaviserne. Jeg er altid blevet opdraget med, at ”den, der lever stille, lever godt”, men det er bare ikke en reel mulighed, når man er det par, vi er. Derfor kom vi frem til, at vi lige så godt kunne tage bladet fra munden og fortælle vores egen historie i stedet for at lade sladderbladene gøre det."

ANNONCE
Del

Seneste nyt