Magasinet M!

Benedict Cumberbatch om No Way Home: Det er den mest ambitiøse MCU-solofilm nogensinde

Kan hypen blive vildere?

Fans har fået internettet til at koge fuldstændig over disse dage, mens vi venter på premieren på den tredje Spider-Man-film i MCU - No Way Home.

Det skyldes, at det bliver en af de første Marvel-film, hvor vi leger med multiverset, som blev introduceret i Loki-serien og Doctor Strange.

Rygterne går på, at vi måske får Tobey Maguire og Andrew Garfield at se igen som deres respektive Peter Parkers - og der har endda været nogle vilde leaks rundt omkring på nettet, der viser de to legender sammen.

Taget i betragtning af, at vi både har fået bekræftet Alfred Molina som Doc Ock, Willem Dafoe som Green Goblin og Jamie Foxx som Electro? Så burde der jo være et par Spider-Man-figurer fra deres univers til at hjælpe!

Men om det er ægte og vi kan se frem til en trio af Spider-Men til jul? det vil tiden vise.

I mellemtiden er blikket rettet mod Doctor Strange og hvad han render rundt og laver - mange undrede sig over, hvor han var henne, da Scarlett Witch legede med virkeligheden i WandaVision.

Måske den kommende Spider-Man-film kan forklare dette.

Benedict Cumberbatch, som portrætterer den famøse Doctor Strange, blev interviewet af Variety og når man endelig får fingrene i MCU-karakterer - så skal man se, om man kan lokke guld ud af dem!

Da han blev spurgt, hvad vi kan forvente af Spider-Man: No Way Home, sagde han følgende:

"Det er den mest ambitiøse solo-superheltefilm, der nogensinde er blevet lavet."

Hvortil han kækt følger op med følgende:

".. indtil Doctor Strange 2 kommer i biografen."

Stærkt. 

Hvis bare halvdelen af rygterne er sande? så bliver Spider-Man 3 vanvittig!

Spider-Man: No Way Home lander i biffen d. 16. december 2021.

ANNONCE
Del

Seneste nyt