M!

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport

Se det her sammen med ugens skarpeste gadget-nyheder.

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport
BENQ ZONE

Når du alligevel sidder ved et bord og gamer, kan bordet vel lige så godt indeholde alt, hvad du har brug for. Og det gør det nye Benq Zone, der ifølge dem selv skulle være: "A complete eSports experience". Ikke tosset. Det ligner virkelig et genialt setup, for du kan styre de mest basale funktioner med knapperne på forsiden af bordet, og så er skærmholderen ret smart til at få en optimal position - det er jo meget rart, når du sidder så mange timer foran den. Benq mangler stadig at melde noget ud om prisen, men når man tænker på, at de sælger den komplette pakke med selve bordet, PC, monitor og hele pivtøjet, bliver det helt sikkert ikke en billig fornøjelse.

SE MERE HER

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport
EVEREST WHISKEY DECANTER

Når det er tid til at få de våde varer på bordet, er det måske også en god anledning til at præsentere whiskeyen på den bedst mulige måde. Og det sørger Everest Whiskey Decanter for. Her får du et sæt med selve beholderen og fire glas, så du kan byde tre gutter på en solid sjus, og det hele er håndblæst og leveret i en gaveæske, der ville gøre det godt som gave til manden, der tror han har det hele. Det har han jo nok ikke, når han lige tænker sig om.

SE MERE HER

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport
MOAR EBIKE

Når du tænker på foldecykler, er det måske ikke ligefrem sejt design og ekstra hårdføre egenskaber, der springer frem i panden på dig. Det laver MOAR eBike nu om på. Cyklen kombinerer det pladsbesparende foldedesign med stærke egenskaber som fede dæk, fuld affjedring, en forlygte på hele 1.000 Lumen, LED-bremselys og en elmotor på 750 Watt med hele 160 Nm. Det er voldsomt i en cykel, og topfarten ligger desuden på lidt over 30 km/t. Det er absolut ikke dumme specs at ramme asfalten eller det lidt hårdere terræn med - slet ikke, når man tænker på, at den kan foldes sammen og opbevares stort set hvor som helst.

SE MERE HER

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport
SRIRACHA2GO

Rigtige chili-connaisseurs er kolde i røven overfor at medbringe deres egen brændende krydderi, når de tager ud for at nyde et måltid mad, og hvis den thailandske Sriracha Hot Chili Sauce er dit drug, kan du klare fixet på farten med Sriracha2Go. Chili passer til alt. Tuben er 11,4 cm. høj og passer i en nøglering, og så kan det godt være, at det ikke er verdens mest handy nøglering, men det gør ikke så meget, når du får 37 ml. af den fornemme sauce lige ved hånden og klar til at gøre dit måltid endnu bedre. Velbekomme.

SE MERE HER

Benq er klar med det ultimative gamer-bord til hardcore eSport
TEX-LOCK

Cykellåsen er næsten lige så vigtig som din cykel, for uden en ordentlig lås ender du også hurtigt med at stå uden cykel. Og den nye Tex-Lock er både en af de mest sikre låse, vi endnu har set, men også en af de mest praktiske. Den er stort set umulig at klippe med en boltsaks eller brænde med en 1.200 grader varm flamme, mens den desuden vejer mindre end en almindelig cykellås med 350 gram per meter og er lige til at gemme væk med en magnet under sadlen. Det er ikke nogen dum pakke. Den ekstreme sikkerhed skyldes et tysk design - de kan altså bare noget med grundighed dernede - bestående af fem lag, hvor metal er holdt på et minimum og erstattet med højteknologiske tekstiler. Det giver et vanvittigt stærkt design og en blød overflade, der faktisk er meget rar at håndtere i hænderne.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

Del