Magasinet M!

Berygtet kannibal afslører: Sådan er det at spise et andet menneske

Med tilladelse fra sin elsker, dræbte han ham og åd ham, mens han filmede hele seancen. Nu åbner Armin Meiwes op for, hvordan det er at spise et andet menneske.

Om så der kun var to mennesker tilbage på jorden, var det sidste, du (forhåbentligt) ville overveje, at spise den anden person. Men ikke for Armin Meiwes. I 2002 ramte han alverdens overskrifter, efter han blev anholdt for at æde sin homoseksuelle elsker - med elskerens accept. Han blev den første person i Tyskland til at blive dømt for mord og spise sit offer for at blive seksuelt tilfredsstillet. En ting, der er kendt som 'kærligheds-kannibalisme' ifølge The Lad Bible.

 I 2001 smed offeret Bernd Brandes en annonce online med titlen "Middag - eller din middag', hvor han tilbød folk chancen for at spise ham. Den nu 42-årige Meiwes svarede tilbage på annoncen og tog med den 43-årige IT-mand ud til en øde gård, hvor de begge udlevede deres fantasier. 

Nu åbner Meiwes så i den nye dokumentar, Docs: Interview with a Cannibal, op for detaljer omkring mordet. 

"Jeg dækkede bordet fint op med stearinlys. Jeg placerede mit bedste spisebestik på bordet og stegte en cullottesteg, som var en del af hans ryg, og lavede det, jeg kalder prinsesse-kartofler, som tilbehør," siger Meiwes i filmen. 

"Herefter fik jeg følelsen af den perfekte, indre tilknytning til ham gennem hans kød. Kødet smagte lidt af gris, men bare stærkere," fortsætter han.

Herunder ses Armin Meiwes til venstre og Bernd Brandes til højre.

ANNONCE
Berygtet kannibal afslører: Sådan er det at spise et andet menneske

Retssagen, der fandt sted i 2004, afslørede, at parret havde sex, før Brandes bad om at blive spist levende. Han slugte 20 sovepiller og drak en halv flaske snaps, før Meiwes skar hans penis af, som de åd sammen. 

Herefter gik Brandes i bad, mens Meiwes læste op af en Star Trek-roman, før han dræbte ham i de tidlige morgentimer. Han stak Brandes i nakken med en kniv, parterede ham og smed kødstykkerne i fryseren.

Han filmede hele det fire timer lange drab, hvoraf 19 minutter blev vist i retssalen, men selv det skulle være for grafisk til at blive vist i dokumentaren.

Meiwes, der kommer fra Rotenburg, er blevet kendt som "Der Metzgermeister" - på dansk "Mesterslagteren" - og giver sin mors død, og at hans far forlod sin familie, da Meiwes var en dreng, skylden for sine handlinger.

Yderligere fortæller han, at han stødte på den mærkelig kannibalverden online, kort efter hans mor døde. Takket være internettet, fandt han ud af, at han kunne udleve sine fantasier, som han havde haft størstedelen af sit liv.

Efter at have dræbt og spist Brandes, hævdede Meiwes, at han var færdig med at spise mennesker, og at Brandes havde haft en stor pik. Meiwes blev idømt otte års fængsel for manddrab 30. januar 2004. I fængslet blev han vegetar. Efterfølgende - i en ny retssag - blev han dømt for mord og idømt fængsel på livstid.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE