Magasinet M!

Bestil lækker mad hjem til festen

Det er altid sjovt at holde stor fest for venner og bekendte. Man kan skrue op for musikken, og have liv og glade dage hele aftenen og natten lang. 

Men holder man en fest for mange mennesker, hvor der også skal være mad på menuen, så kræver det lige straks noget mere af en som vært. Der er noget logistik, som skal gå op, og står man selv for maden, så kræver det stensikkert også en god rum tid til at forberede det hele.

Derfor kan det være rart, at man bestiller maden udefra når vi snakker et større selskab. 

Få maden leveret lige til din dør

Nogle restauranter tilbyder faktisk, at man kan bestille mad til fest og få det leveret lige til ens hoveddør. Så er det eneste man behøver tænke på, i forhold til maden, at varme den op samt anrette den. Så slipper man for at stå og lave det hele fra bunden selv. Det kan virkelig sparre meget tid, som man kan bruge på andre steder i festplanlægningen.

Udover at man får maden leveret, så følger der oftest en anvisning med, om hvor meget de forskellige dele af retterne skal opvarmes, samt restaurantens bud på, hvordan man kan anrette maden efterfølgende, hvis det skal anrettes på tallerkener.
Så kan man få en i sandhed vidunderlig smagsoplevelse sammen med alle sine gæster uden, at man har skullet stå og kokkerere i flere timer. Det vil ens gæster helt sikkert sætte pris på, og det kan løfte en betydelig byrde for en selv.

Få nytårsmenuen ud af huset og slip for selv at lave mad

Det kan lyde spøjst, da nytår stadig er et stykke væk i kalenderen, men det er faktisk en god ide at begynde allerede nu at overveje, hvad man skal gøre i forhold til nytårsaften.
For nogle gange går det pludselig rigtig hurtigt, når vi begynder at ramme oktober måned, med at restauranterne får afsat alle de bestillinger på nytårsmad som de har til rådighed.

Jo bedre tid man er ude i, jo større er chancen for at man kan finde lige præcis den restaurants menu som man gerne vil bestille som nytårsmenu ud af huset, og i det præcise antal man har brug for. Det er nemlig surt at vente for længe, og så har restauranter pludselig ikke nok kuverter tilbage, fordi de har solgt mange af dem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce