Magasinet M!

Bethesdas Todd Howard siger at det nye Elder Scrolls vil levere gameplay i et helt årti

På niveau med Skyrim

Ærligt: Det er ret svært, at tage noget som Bethesda-boss Todd Howard siger seriøst, efter sidste års katastrofale fadæse med Fallout 76. 

Alligevel er manden, den eneste der pt. kan udtale sig om det længe ventede Elder Scrolls VI, arvtageren til det trods alt, elskede, Skyrim. 

Bethesda er ved at lade op til spilmessen E3, der løber af stablen i næste uge - og i den forbindelse har Howard givet et interview til spilmagasinet IGN, for at kaste mere lys over den kommende Elder Scrolls titel. 

I videointerviewet fortæller Howard, at han mener at alle skal være meget tålmodige med det kommende spil. Her adresserer han, at der måske bliver et 10-års venterum mellem Skyrim (Der udkom i 2011) og det kommende Elder Scrolls VI, som indtil videre kun har fået en sekund-kort teaservideo. 

ANNONCE
Elder Scrolls VI - Teaser

"Jeg tror, at det er en god ting at folk savner noget. Jeg tror at det er det, der for folk til at gå til et spil med helt nye øjne, og jeg tror at de med tiden - med tiden, vil se spiller, og det vi har i tankerne, og forstå at ventetiden har handlet meget om teknologi og den vision vi ønsker at bringe til live." lyder det fra ham. 

I samme åndedrag forsøger Howard at forsikre fans om, at spillet bestemt er ventetiden værd. At spillet er designet til at være spilbart i mindst et årti, og at de mener at spillet får en længere levetid en Skyrim. 

Om det passer, må tiden vise - og indtil vi forhåbentligt hører mere om det næste Elder Scrolls i næste uge, kan du se hele interviewet med Todd Howard og IGN her: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt